10 Badass automobila za svakodnevni gangster

Anonim

Organizirani zločin je odrastao od početka civilizacije. Njihova se vožnja, međutim, učinkovito koristila samo kao izjave tijekom ranih mafijaških dana dvadesetih godina 20. stoljeća. Srećom, vremena su se promijenila i svakodnevni gangsteri sada imaju pristup mnoštvu egzotičnih strojeva u različitim tonovima crne boje. Ovdje se nalazi deset najkvalitetnijih automobila na svijetu za svakodnevne glatke zločince.

BMW E30 M3 Sport Evolution

Kako ga nećemo početi s nečim što je škola starijih, prijeteći da pogledamo i dokazani automobil za bijeg. Model BMW E30 M3 Sport Evo došao je s ograničenom proizvodnjom od 600 jedinica i pakirao veći 2, 5-litreni motor iznad standardne 2, 3 litre za proizvodnju 238 KS. Nije loše s obzirom da je težak na samo 1200kg. Modeli Sport Evo također su dobili veće otvore za prigušivanje zraka, podesivi prednji razdjelnik i stražnji krilni i kočni hladni kanali. Crvena traka uvučena u krv također dolazi uobičajeno u shemi boja.

Maybach Exelero

Više za mafijaškog kralja (ili Jay-Z) od vašeg svakodnevnog gangstera, Maybach Exelero postavlja standard za prijeteću prisutnost na cesti i policijski magnet. Sa svojim super izduženim prednjom stranom koja bi se lako mogla prilagoditi par mini oružja, pomislili biste da će Exelero biti spor. Bilo bi u krivu. Luksuzni sportski automobil visokih performansi paketira dvostruki turbo V12 koji istječe 700 KS - motor posebno tražen od Goodyearove njemačke podjele za testiranje širokih guma. Što je još važnije, dizajn je priznanje originalnom modernom modelu iz 1930-ih. Ako ste zainteresirani, posljednji je put prodan za 8 milijuna dolara.

1972. Plymouth Barracuda

Ne možete biti svakodnevni gangster bez američkog mišića bačena. 1972. Barracuda bilježi savršenu ravnotežu prave lošeg ponašanja s gumenim gorama. Naravno, od prvog dana prvog dana, ali u tvornici koja se približava vrhu modela, naravno je mogla priuštiti 425hp od svojih velikih blokova mogućnosti napajanja u obliku 7.0-litrenog V8.

Rolls Royce Phantom

Pokazujući da Royces nisu samo za uglednog gospodina s puno novca, Yakuza - japanska inačica mafije, to je preuzela i modificirala na njihovu naklonost - VIP stil. Izuzetno niskim, izuzetno crnim prozorima koji su zamračeni, masivni kotači koji se nakupljaju na tijelu i ljuljanje ne mogu biti za svačiji ukus. Ali stvarno, ne bi vam bilo briga ako ste vodili japanski podzemni svijet. Status i luksuz su ovdje samo najvažniji jer japanski promet ne bi dopuštao da u svakom slučaju uđete u potjeru. Aluminijsko tijelo prekriva egzotične materijale i veliki V12 koji pumpa 453hp.

Ferrari Novitec F12 Berlinetta

Što se tiče prilagođenih Ferrarisa, ovaj bi model mogao biti najgramniji za suvremena vremena. Dovršeno novim luksuznim automobilskim tunerom Novitec Group, revidirani F12 uzima podebljane linije originalnog automobila i pokreće ga do čiste bespomoćnosti zamotanog mat metalom. Uređaj je dobio odgovarajuće ispitivanje vjetrobranskog tunela, a to će mu trebati i sa snagom na 6, 3-litreni V12 koji sjedi na prednjem kraju. Sada proizvodi 781 hv s 722Nm okretnog momenta koji pomažu u pretvorbi u svijet. 350 km / h je najveća brzina, tako da Po-Po nema šanse. Interijer također dobiva opsežne opcije u obliku kože i Alcantara.

Cadillac Ciel

Nabavite svoju gangstersku rappersku igru ​​s konceptom koji je četverosjed Cadillac Ciel. Nemojte reći momcima da je hibrid, inače biste mogli izgubiti neku uličnu kreditu. Sa svojim masivnim podnožjem od 125 inča, Ciel kombinira klasični izgled luksuznog kabrioletnog krstaša s moćnom siluetom s samoubilačkim vratima koja se otvaraju kako bi se gangsteri lako izlazili i ušli u lijepo oblikovane kožne sjedalice dok su radili. Dvobojni V6 hibridni pumpe ispuštaju respektabilan 425hp.

Porsche Cayenne

Ako ste nakon nešto teže zaštititi vas i vašu pratnju od svojih neprijatelja, onda ništa ne može nadmašiti čvrstu prisutnost Porsche Cayenne. Ova verzija je in-house dizajniran GTS izdanje 3 završio u Lava siva metalik s ugljika prugasta akcenti. 4, 8-litreni V8 koji razvija 405hp pomaže da se stvari kreću kad se problem počne pivati.

Osvajanje Knight XV

Lagali smo za ništa što nadmašuje veliki Porsche. Ovo može. Ako vaši neprijatelji ne žele samo vas odvesti, već žele da vas i vašu obitelj napajaš u milijun komada, bunker dolje u jednom od Viteza XV. Spremnik, da, jer je veći od Hummera, je Conquestov adventni SUV s punim oklopom za izdržavanje nekog ozbiljnog balističkog materijala. Također je izuzetno luksuzno s preplanulom kožom i dovoljno prostora za noge da igraju nogomet. Napajanje ove zvijeri je jedinstven bio-gorivo 6, 8-litreni V10 s 326 KS. Ona također teži 6 tona i dolazi s klima uređajem.

Mercedes S63 AMG

Napravljen za klasični gangster, zapanjujući S63 AMG coupe odiše badass bez previše težak pokušaj. To je suptilno, ali opasno izgleda dovoljno da izazove sumnje na nezaboravne promatrače vašeg statusa. S obzirom da je AMG inačica, također ćete biti sigurni da je brz. Poput 577hp brzog od 5.5-litrenog twin-turbo V8.

Donkervoort D8 GTO Bilster Berg izdanje

Ostavili smo najslađi gangsterski automobil do posljednjeg izdanja 2015. Donkervoort D8 GTO Bilster Berg Edition. Dugi naziv, ali ovaj nizozemski automobil za bijeg ostavit će promatrače u strahopoštovanju, a vaši konkurenti poduzimaju korak kako bi bili sigurni da ne započnete lasere na njih. S motorom koji dolazi iz Audi, turbopunjač s 2, 5 litara sposoban je za 380 KS, ogromnu figuru koja gura vozilo 694 kilograma oko ugla. Također u sprintu od 0-100 km / h u 2, 8 sekundi ukazuje na zabrinutost zbog patrola na autocestama. Samo će 14 primjera biti napravljeno s cjenikom od 231.000 USD.

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Jason Derulo, Ryan Reynolds i Terry Crews

Rasvjetni kamion Rover x Brabus-Startech

20 najboljih muških casual jaknih za pametan i avanturistički

50 cool načina za rock afro