10 najuzbudljivijih i smiješnih sportskih zvijezda

Anonim

U poliranom svijetu konkurentnih sportova, novac svakako nije objekt. Ovih deset glupih automobila? To su najljepši primjeri ekstravagancije koji se susreću s izrazom.

Od bogatih boksača do legendarnih nogometaša i formata jedne zvijezde, to su neki od najsmješnijih junaka koje ćete svjedočiti u vlasništvu nekih od najplodnijih igrača u igri.

Razmislite Ferraris, Lamborghinis, custom JEEPs, Porsches, BMW i Bentley. Broj bodova za Ballpark za svaki automobil je uključen zbog vašeg samozavaravanja.

1/10

Floyd Mayweather

Mayweather je anoniman za posjedovanje opsežne zbirke luksuznih sportskih automobila koji se kreću od egzotičnih Bentleyja do Ferrarija i Mercedesa. Kao najviši plaćeni sportaš na svijetu, on to može priuštiti. To što će Enzo s desne strane danas donijeti osvojeno 2, 9 milijuna američkih dolara, dok će McLaren Mercedes SLR postaviti vas na 365.000 dolara. Važno je napomenuti da to ne uključuje troškove prilagodbe vozila.

2/10

David Beckham

David Beckham je čovjek koji zna svoj stil. Njegovi automobili? Nema sumnje da i glava pretvara. Ovaj posebno napunjen Jeep sjedi visoko na off-road kotačima i završio je u zloslutnoj crvenom opsegu. Cijena nije toliko pretjerana koliko biste i očekivali, u roku od 40.000 dolara u dionicama. Dokaz da ne trebate puno novaca za kupnju stila.

3/10

Usain Bolt

Najbrži čovjek na svijetu treba najbrži auto na svijetu. Jedan od Usain Boltovih izbora? Prilagođeni Nissan R35 GTR završio je zlatom - naravno. Cijena? Hladna 193.000 dolara.

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone