10 Must-Follow Instagrams za ljubitelje grafičkog dizajna

Anonim

Instagram je poput Playboy - siguran, ima nekih pisanja (nešto od toga bi moglo biti dobro), ali stvarno si samo za jednu stvar: slike.

Oglasi se ulaze u Instagram kao platformu za umrežavanje, pronalaženje novih obožavatelja i prikazivanje njihovih portfolija, a s obzirom na vizualne sadržaje, to je prirodni dom svjetskih grafičkih dizajnera.

Računi poput grafičkog dizajna središnje, dizajna tipa, jednostavno dizajn i grafički dizajn blog pružaju stalan potoci inspiracije za ljubitelje grafičkog dizajna. Ali ako želite radije krenuti na izvor umjesto putem kustosa, ovdje je 10 računa koje preporučujemo za dnevni popravak dobrote grafičkog dizajna.

Luke Choice

"Suze klauna"

Post koji dijeli Luka Choice (@velvetspectrum) 12. svibnja 2017. u 7:31 sati


Luke Choice, bolje poznat kao Velvet Spectrum svojim sljedbenicima, australski je dizajner u New Yorku, s njuhom za 3D vizualne snimke. Njegove šarene kreacije pohvaljuju čudnim, razigranim estetikom i sletio mu se na velike klijente kao što su Nike, Ray-Ban, Adidas i HBO.

slijediti

Steven Harrington

Zadnja majica u seriji koju sam napravio za NIKE & KITH za proslavu dnevnika zrakoplova. Par pluta oko online i "zaljev". @Kith @nikesportswear

Post koji je podijelio Steven Harrington (@s_harrington) 30. travnja 2017. u 9:33 am PDT


Navodi se kao vođa suvremenog kalifornijskog estetike pinglog-pop, umjetnik i dizajner u Los Angelesu Steven Harrington najpoznatiji je po sjajnom stilu inspiriranom iznimno raznovrsnom krajoliku Kalifornije i uspješnom mješavinom kultura. Njegovi crtani likovi, a ipak kontemplativni doodle čine hranu koja nikada nije dosadna.

slijediti

Tad Carpenter

Pojedinosti o novoj ploči koju sam napravio za @zionsnowboards. Velika hvala mojem dobrom prijatelju @thecontrabrand za zabavne nastupe.

Post koji dijeli Tad Carpenter (@tadcarpenter) 13. travnja 2017. u 12:22 PDT


Tad Carpenter je jedna polovica Carpenter Collective, dizajnerskog i markantnog studija koji se fokusira na povezivanje s potrošačima koristeći mješavinu strategije i veselja. Uz svoje djelo s brendovima, Carpenter je napisao i ilustriran gotovo 20 dječjih knjiga, a od 2009. godine predaje grafički dizajn na Sveučilištu Kansas.

slijediti

Timothy Goodman

#tbt freestyle mural za obiteljsku kuhinju u San Franciscu. Sva mjesta na kojima su živjeli na svijetu.

Post koji dijele Timothy Goodman (@timothygoodman) dana 29. lipnja 2017. u 6:55 sati PDT


Timothy Goodman započeo je svoju karijeru kao dizajnerica knjiga za Simon & Schuster, nastavio raditi u tvrtki Apple i ima popis klijenata koji uključuje Airbnb, Google, Ford, J.Crew, Samsung, Target, The New Yorker, i The New York Times . Također je autor dviju knjiga, 40 dana susreta i Sharpie Art Workshop .

slijediti

Nicolai Sclater

Ponedjeljak uvijek vodi krivnju.

Post koji dijele Ornamental Conifer (@ornamentalconifer) dana 5. prosinca 2016. u 11:03 sati PST


Pod ekscentarskom monikerom Ornamentalni zidar, Nicolai Sclater oduševljava Instagramove fanove s inovativnom tradicijom slikanja znakova. Njegov se rad usredotočuje na humor, igru ​​riječi, zločin, i neobične motivacijske poruke koje se prenose ručno obojanim tipografijom i uzorcima.

slijediti

Rob Draper

Davanje ljubavi američkoj omotnici .------------ @youdoyoulab #youdoyou @beyouitalia # beyou18

Post koji dijele robdraper1 (@ robdraper1) 28. lipnja 2017. u 7:34 PDT


Izvanredan oku za detalje Rob Drapera zauzimaju znakove rukom na sljedeću razinu. Njegov rad uključuje mješavinu osobnih projekata, velikih djela, maloprodaje i odjeće, te brand suradnje, s prošlim klijentima, uključujući Gap, Nike i Zlatne globuse. Na Instagrama, Draper je stalan izvor iznenađenja, oduševljenja i neočekivanih platna.

slijediti

Pavlov vizualni

Bio je počašćen dizajniranjem dizajna za naš grad, Deep Ellum za @deepellumartsfestival. Kredit za @lewellynsprintshop za veliki posao ispisa i priliku. #deepellumtexas #deepellumart

Post koji dijele pavlovvisuals (@pavlovvisuals) dana 5. travnja 2017 u 6:37 pm PDT


Calvin, Ryan i Josh - od kojih su dvojica braća - su dinamični trio iza Pavlov Visuals. Zajedno, njihova dizajnerska agencija rasla je od pregršt malih koncerata do punopravne karijere sa sjedištem u dvije zemlje i klijentima kao što su Sony Music and Fast Company. Njihova elegantna grafika je sofisticirana i moderna, a vezana za osvježavanje vaše IG hrane.

slijediti

Rodrigo Corral

Ovo biotehnološko cvjetanje osjećao se kao da je morfiranje, dok smo ga stvarali. Nikad nismo znali kamo bi trebali sletjeti, ili ako je dobivanje dobro, loše ili samo čudno. Dizajniran s @tylercomrie za @mcdbooks

Post koji dijeli Rodrigo Corral (@rodrigocorral_) 26. travnja 2017 u 15:45 PDT


Naposljetku: prilika da prosudimo knjige po njihovim pokrivačima i budemo potpuno u pravu. Rodrigo Corral je stvorio neke od najslikovitijih vizualnih izdanja, s nevjerojatnim popisom partnera koji uključuju Junota Diaz, Jay Z, Deepak i Sanjiv Chopra, Chuck Palahniuk, Tory Burch, Mary Kate i Ashley Olsen te organizacije poput Criterion Zbornik, New York Magazine i The New York Times .

slijediti

James White

'Robot Rock: 2016 Redux'. Izvorni Robot Rock plakat je stvoren još 2008. godine, koji je postao jedan od mojih najzahtjevnijih komada iz tog doba. Odlučio sam ponovno pogledati komad i udahnuti novi život u nju.

Post koji dijeli James White (@signalnoise) 6. prosinca 2016. u 14:03 PST


Kao osnivač dizajna Studio Signaloise, James White zna stvar ili dva o privlačan grafički dizajn. Zapravo, "atraktivno" jedva da njegove kreacije čine pravdu. Snažno pod utjecajem 80-ih godina nostalgije, Whiteovi umjetnički projekti s neonima jarke su eksplozije iz prošlosti koje će vam omogućiti da razbijete Bon Jovi i gledate stare epizode He-Man i Master of the Universe .

slijediti

Neil Stevens

Evo pojedinosti iz novog koji se vrlo brzo pojavljuje u @rouleurmagazine. To je za 100. Giro d'Italia. Ispis će također biti dostupan previše! #cycling #illustration #prints

Post koji dijeli Neil_A_Stevens (@neil_a_stevens) 30. ožujka 2017. u 1:11 PDT


Sve je počelo s cvrkutom. Neil Stevens hrabro se obećao da će stvoriti 'plakat po danu' za 2011 Tour de France. Dok je ture napredovale, otisci su eksplodirali na društvenim medijima, a nakon desetljeća rada u dizajnerskim agencijama, Stevens je postao honorarni redovni profesor. Njegove ilustracije imaju vintage, ali modernu atmosferu, i stekli su mu komisije s likovima britanskog Airwaysa, Bentleya i Wired magazina.

slijediti

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Jason Derulo, Ryan Reynolds i Terry Crews

Rasvjetni kamion Rover x Brabus-Startech

20 najboljih muških casual jaknih za pametan i avanturistički

50 cool načina za rock afro