100 najboljih TV emisija svih vremena, prema Rolling Stoneu

Anonim

Kritičari kažu da nikada nije bilo bolje vrijeme za televiziju. Budući da su Sopranovi udarili zaslone na prijelazu stoljeća, medij je ušao u zlatno doba kvalitete, kreativnosti i guranja granica. Uz toliko nevjerojatnih opcija, možete li odabrati najbolje TV emisije svih vremena?

Rolling Stone je učinio. Časopis je privukao stajale glumaca, pisaca, producenata, kritičara i showrunnera da imenuju svoje favorite. Sve emisije iz svih razdoblja bile su prikladne, od crno-bijelih klasika do Netflix Originals-a. Službene ocjene bile su zastarjele - sve što je bilo bitno je kvaliteta.

Rolling Stone naziva popis kompilacijom "vintage klasika i novih favorita, ambicioznih psihodrama i stoner komedija, podcjenjivanih kultnih dragulja zrelih za ponovno otkrivanje, policajcima i crtićima i ubojicama vampira". Ovdje ćete naći najnovija stvaralaštva povijesti kao i današnje male inovatorima zaslona. Pripremite svoj red za Netflix za napad.

Iznad računamo najviše 15 najboljih TV emisija svih vremena. Pogledajte cijeli popis ovdje i podijelite svoje misli - jer znamo da ćete ih imati - u komentarima.

UP NEXT: 100 najboljih filma 21. stoljeća, prema BBC-u

Zanimljivi Članci

Vodič za nadahnuće: 50 načina da nosi plavu odijelu

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Lewis Hamilton, Hugh Jackman i Ansel Elgort

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Predstavljamo Jess Lee Buchanan za Gloutir Magazine