11 najboljih prodavaonica namještaja u Sydneyu

Anonim

Povećajte svoj nos nositeljima Ike, Fantastičnog ili Slobodnog namještaja i domene, jer sofisticirani gospodin, veličanstveni kopilad, zgodni don ne može (ne) okružiti sebe i svoje prebivalište sa ništa manje od najboljih, najjednostavnijih komada namještaja dostupno. Tim u D'Margeu udario je pločnik kako bi vam donio najbolje trgovine namještaja u Sydneyu za sve vaše kauč, stolice i stolne potrebe.

BoConcept

Na BoConceptu, danskom izvozu, naći ćete sve što je potrebno da biste prihvatili elegantan skandinavski život. Dionice nude raspon modernih, ali pristupačnih dijelova za dnevni boravak, spavaću sobu, blagovaonicu i kućni ured. Izvanredni dizajnerski nepce naći će mnogo za ljubav u BoConceptovim opsežnim mogućnostima prilagodbe, a oni koji su više od klasičnih filmova u 90-ima s Alicia Silverstoneom mogu se obratiti internom dizajnu interijera za stručno vodstvo i dom iz snova na zahtjev.

575/597 Pacific Hwy, Crows Nest, (02) 9437 0066, boconcept

Dizajn Twins

Betonski jastuci - jesi li lud? Ne, ali Design Twins može biti jako dobro. Crystal Bailey i Mitchel Lindsey nisu počeli surađivati ​​u životu i umjetnosti u maternici kao što bi se moglo pretpostaviti iz njihovog poslovnog imena. Umjesto toga, njihov sastanak 2013. potaknuo je tako snažnu kreativnu vezu da se naslov činio primjerenim, posebice u svjetlu činjenice da se međusobno odnose kao Twinnie. Njihove ručno izrađene betonske posude i homewares preselili su se s tržišta na glavnu ulicu u rekordnom vremenu, a mi smo pogođeni s konkretnim rukama, koje bi se mogle koristiti za objesiti vaše ključeve ili tajni g-string koji se visi oko dana (još bolje, samo ga bacite). Muževnost betona spojena s jedinstvenim konceptima "blizanaca" dodaje element organske snage na sve što stvaraju.

75 Mary Street, St Peters, dizajnerske ploče

Macleay On Manning

A-popis brendova dizajna interijera može se naći unutar trendi zidova Macleay na Manningu. Tražite klasični kožni kauč? Nema problema. Nadajući se da će osigurati više apstraktni komad, ili klasičnu pop art poput tiska iz Andyja Warhola? Pokriveni su. Iz domaćih i međunarodnih favorita, jedinstveni komadi od Paul Smitha, Tom Dixona, Iittala, Kenzo, Fornasseti i drugih cijenjenih robnih marki ne duguju dugo, pa ako ne pronađete pravi kauč, svjetiljku, ležaljku, stolić ili čaše od whiskyja, posjetite nekoliko tjedana kasnije i inventar će se promijeniti.

1/85 Macleay St, Potts Point, (02) 9331 4100, macleayonmanning

Living Edge

Trgovao je do 'arhitektonske i dizajnerske zajednice', ovaj Sydney trgovina je vlasništvo Aussie. Living Edge je epitom profinjene elegancije, s klasičnim Eames komadima i suvremenim lokalnim dizajnom koji sjedi jedno uz drugo. Izgubite kuću sa stolom iz njemačkih rukotvoraca e15, stolice od kugle Georgea Nelsona, nekoliko uber-cool stolica iz Sydney-dizajnerice Trent Jansen i pliš i čvrsti ručno skandinavski tepih zahvaljujući danskoj Fabuli Living.

Woolstores, Shed 74, 4D Huntley St. Alexandria, (02) 9640 5600, živeći

VAMPT Vintage Design

Bacanje kamena (ili vjerojatno bliže Hayneovom prolazu) iz kružnog toka u Sydney Parku je galerija VAMPT Vintage Design u Surry Hillsu. S jednim od najimpresivnijih kataloga srednjovjekovnog modernog namještaja, možemo zamisliti da je Twiggy osjećao tinejdžerski osmijeh koji probija kroz mnoštvo Art Deco dizajna. Dijelovi se vraćaju na investicijski standard i svaki je originalan. Umjetničke galerije, kao što su Illum Wikkelsø, Charles & Ray Eames, Børge Mogensen, Hans Wegner i Grant Featherston, ukrašavaju teške težine i jezičasti twisters. Prodavaonice u Brookvaleu i Newportu nude manje zbirke, ali vrijedi posjetiti ako ste na tom području.

486/490 Elizabeth St, Surry Hills, (02) 9699 1089, objavljena je u nedjelju

Jardan

Ponosno dizajniran i proizveden u Melbourneu, a zatim prodan u prodajnim salonima u Sydneyu, Brisbaneu i, naravno, u Melbourneu, Jardan čini namještaj koji traje cijeli život, ostavljajući minimalan utjecaj na okoliš. Izgrađen na ethos korisnosti, kauče i kreveti po narudžbi sjede uz stolice i stolove u izložbi Rosebery. Obiteljsko gospodarstvo vodi brata Nick i Mike Garnham, koji koriste održivo drvo i prirodne materijale koji mogu biti odgovorno nabavljeni.

31 Dunning Ave, Rosebery, (02) 9663 4500, jardan

Velika danska

Volite li misliti o sebi kao Velikog Danea? Niti mi. Željeli bismo se zamisliti kao lavovski ljudi ili grabežljivci, ali svakako cijenimo vrhunske skandinavske dizajne unutar Redfernove Velike Dane. Oba moderna i antikna djela izgledaju, a ako ste sretni, možete otkriti samo nekoliko izvornih stolica za blagovanje Kai Kristiansen. U stvari, popis dizajnera glasi kao tko je tko od legendi interijera dizajn, od Greta Jalk i Eric Buch do Arne Vodder i Ole Wanscher.

613 Elizabeth St, Redfern, (02) 9699 7677, veliki dvor

KE-ZU

Opremanje domova od 1992. godine, KE-ZU-ove dizajnerske zbirke kombiniraju inovativnost s funkcionalnošću, a svaki je komad odabran u vidu stambenih i većih ugovornih radova. Jednako impresivan kao i ulice ljepotica u izložbenom salonu, KE-ZU-ov isporučeni kombajni automobili su i prilično posebni. Grafički umjetnik Georgia Perry i Mark Swanton iz KE-KU su surađivali kako bi spalili kombi u valjane umjetnine. Nepotrebno je reći, nitko u vašoj ulici neće propustiti uzbudljivu dostavu.

69 O'Riordan St., Alexandria, (02) 9669 1788, uredu

Becker Minty

Usluge koje se nude u Becker Mintyu gotovo su više od broja proizvoda unutar svojih Potts Point cigle i mortova. Ne samo da možete skočiti i pokupiti novu jaknu i stolić za kavu, već u svakom aspektu vašeg užurbanog života omogućiti vam uređenje interijera, osobni stil, uređenje doma i ugostiteljske timove. Odlikuju se sofisticirane majke gotovo desetljećima, Becker Minty također je stekao reputaciju kao one-stop shop za last minute darove poput luksuznih svijeća, starog nakita i poslije brijanja. Namještaj i ukrasni predmeti dolaze od dizajnera kao što su Michael Verheyden, Gregory Studios i Akar de Nissim.

7/81 Macleay St, Potts Point, (02) 8356 9999, beckerminty

MCM kuća

Vrhunska majstorstvo je osigurano pri kupnji predmeta iz MCM kuće u Surry Hillsu. Može se špijun utjecaja utjecaja, a francuski, talijanski i danski okusi se prikazuju. Posada nudi običaj dizajniranu kabinet i popunjava pod antiknim namještajem i suvremenim nalazima nekih od najboljih domaćih i međunarodnih dizajnera. U međuvremenu, zidovi su prekriveni suvremenom umjetnošću i elegantnim zrcalima svih oblika i stilova.

3/276 Devonshire St, Surry Hills, (02) 9698 4511, mcm

Fred International

Minimalistički šik susreće mušku dramu Fred Internationala, uvoznika svega skandinavskog. Stadion od jedanaest poznatih i pažljivo odabranih robnih marki natječe se za prostor u Rosebery objektu, a Karl Andersson i Swedese dva od vodećih proizvođača. Stark, ali miran skladišni prostor ukrašen je rasvjetom iz Rubn i Secto, stolicama Fjordfiese i Mitab, te opterećenjem blaga od satova do svijećnjaka.

B4 / 85 Dunning Ave, Rosebery, (02) 9310 3263, fredinternational


RELATED: 5 australski brandovi namještaja znaju

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018