12 najboljih slavnih osoba u tjednu [03.04.15]

Anonim

Premijer Furious 7 postavio je stvari na divlji ritam u stilu stava ovog tjedna - s potrebom za brzim dudes ljuljajući teško i brzo opremanje na crveni tepih ovaj tjedan. Odavde smo krenuli prema Londonu i Parizu zbog pametnih odijela za casual izgled; nadahnuće za nas ne-tako-poznate gospode da se na dan-posao.

Vrativši se na veliku američku tvrtku za završetak, nekoliko je modnih zabava povuklo najbolje odjeveno u LA, dok je Pharrell otišao s ludom tematikom uz rub cool za Chanel show u New Yorku. Ovog tjedna, kada su stilski dječaci bili na snazi, natjecanje je bilo žestoko. Ali mislimo da smo imali lijep posao pronaći ove dvanaest. Više ne bježimo, ovdje su vaše najbolje odjevene poznate osobe u tjednu.

1/12

Nick Cannon

Cannonova pribor-igra otišla je doughperly-teško NBCUniversal Summer Press Day u hotelu Langham, LA. Pleteni kravata i zlatni sat - klinci.

2/12

Nicholas Hoult

Nicholas Houltova 'Mračna mjesta' Paris Premiere radila je teksturno električno plavo. No tamnoplave, dvosmislene čizme od haljina su otkinule stvari.

3/12

Cristian Notari

Kako ne bi iznenadio svoju divnu damu, Notari je postao neutralan zbog ukrašavanja smaragdno zelene kravate na partyu Max Mara National YoungArts u Miamiju.

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone