12 najprivlačniji slavni ljudi ovog tjedna [14.08.15]

Anonim

Ljetno uređenje predstavljeno je kao sartorialski izlazak za stilske slavne osobe ovog tjedna.

Dok se svijetlo i bijelo odvajaju (i intrinzična tema plave), stereotipna ljetna posteljina nije se mogla vidjeti na crvenom tepihu. Još više, pamučne i vunene mješavine tkanina - koje su bile ljepljive za ljeto - prikazivale su se u emisiji (prsluk je uključen); hvaljen dodatnu težinu za bolji oblik i oblik (i bez crinkles koji bi mogli uništiti dapper izgled).

Dok su se slavne osobe vratile u krojenje nakon što su se vratile, vidjele su se hladne kožne jakne i longline izgled crno-bijele crne boje. Ali ugodno iznenađenje? Činjenica da su čak i većina muževa istraživali nakit, kao način da podigne odijelo i accessorise.

Kliknite kroz slideshow za ovog tjedna najodaniji muškarac slavnih osoba u tjednu.

1/12

Armie Hammer

Zvijezda Čovjek iz UNCLE-a požuruje do premijere filma koji traži dapper u laganom pamučnom odijelu za ljeto. Tan brogues i boja čarape dodati neke osobnosti na mornaricu kravatu, blu košulja kombinacija.

2/12

Bill Rancic

Poduzetnik izgleda usredotočeno hladan u ružičastoj ružičastoj ružičastoj crvenoj traperici. Pojedinosti - perle, vidljive u ogrlicama, narukvicama i crnim metalnim okvirom.

3/12

Brad Goreski

Geek se pretvorio u šik za celeb stilista. Ponoćno plava, jacquardna traka odjevena je preko makro-print košulje - otkopčana za povremenu lakoću.

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil