12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [18.09.15]

Anonim

Zlatno okovan klinac najbolji je način da ga opišete.

S Davidom Gandyom i Johannesom Hueblom koji je vodio ovog tjedna najpopularnijeg poznatog popisa, New York Fashion Week predstavio je supermodele koji su postali modni komentatori za ženske proljetne emisije, kao i puštanje službenih James Bondovih 'Specter' automobila, Vroom.

Prebacivanje žanrova, glumci Adrien Brody i Ryan Reynolds izveli su A-igru za Hollywood, koji su podsjećali na oštre odijela s neuobičajenim vezama koje su podizale tipičnu prilagodbu standardima Oscara.

A stari psi pokazali su se nezamislivima, dajući mladim puškama sat u klasičnom stilu. Glumci Peter Sarsgaard i John Slattery nosili su odjevenu odjeću i sedmogodišnje sivo odijelo; s naglaskom narančastim nijansama s nijansama dovoljno misteriozno da Tom Ford gush.

Kliknite kroz dijaprojekciju za 12 najboljih muškaraca u tjednu.

1/12

Adrien Brody

Gospodin Brody kanalizirao je svoju europsku podrijetlo s odijelom od jacquarda u tamno sivoj. Kravata za vezenje dobra je promjena s džepnog kvadrata. Brody ne slijedi.

2/12

Bryan Boy

Blogger je predstavi u Hugo Bossu koji nosi sportske jakne u čekovima na ples. Sve-bijeli pod sloj daje jedinstven osjećaj preko mješavina čokolade.

3/12

Peter Sarsgaard

Dvostruki pamuk bio je recept za Sarsgaarda koji je nosio casual jednokrilni odijelo s zrnastim tkanjem, podudaranje s neurednim potiskivanjem otvorene košulje vrata. Nijanse - tamno narančaste boje - potvrđuju glumački prilagođenu neujednačenost.

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone