12 najprivlačniji slavni ljudi ovog tjedna [21.08.15]

Anonim

Kao što je Teen Choice Awards došla i otišla u LA ovaj tjedan, došlo je do paradoksa dobro odjevenih 'dječaka' u elegantnom pamučnom odijelu i moderniziranim jaknim večerima.

Bivša Bondova zvijezda u New Yorku pojavila se u crvenom tepihu, dok su igranje igara u stvarnom životu (mislili poznati burzovni i hotelijeri) sudjelovali u Europi s plavim i bijelim povremenim kombinacijama vezanim uz ljetnu nautičku temu.

Ispod ekvatorijalnog pojasa, australske obveznice pretvorile su se u stotinu godina i imale su centrarnu zabavu u Sydneyu kako bi to dokazale; privlačeći lokalne modele koji su prodavali svoje donje rublje za hladne dlake, traperice i bijele tenisice.

Slična sportska igra odskočila je na premijeru filma 'American Ultra' natrag u Los Angelesu sa satinim bombašima i sirovim trapericama trapericama koje su aktivno proveli ulicama vrhunskim udarcima.

I, Amerikanci znaju kako raditi povremeni pribor - bilo da je to ruksak, lanac ili kapa. Naposljetku, oni su izvorni ulični majstori.

Kliknite kroz dijaprojekciju za 12 najboljih muškaraca u tjednu.

1/12

Anthony Ingham

Hotel CEO W Hotel igra cool u ledeno-plavim kenovima, cipelama i cipelama od kamena. Retro, mini print majica s namotanim rukavima je ljetna zabava.

2/12

Austin Butler

Prateći Vanessa Hudgens, glumac provodi klasični rock stil s blazerom, crnim trapericama i čizmama od sakoa u tanu. Nema potrebe za kravljem, ali nijanse klubskog šefa (i čarobnjak) su neophodni.

3/12

Zac Stenmark

Aussie modeli kanaliziraju moderni Steve McQueen koji nosi bijelu kravu, biciklističku kožu i klasične traperice. Visoke tenisice u bijeloj boji aktivne su korake u pravom smjeru.

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018