12 najotmjenijih slavnih ljudi ovog tjedna [24.04.15]

Anonim

Bili ste ili "timski crni" ili "tim sjajni" ako ste bili slavna osoba i ovaj tjedan. Prva svečana Luksemburška konferencija Conde Nast Internationala u Firenci izvela je modne počasnike, koji su iznenađujuće odsutili anti-crnima s blistavim blazersima i vintage traperom, kao i bojanim džemperima umjesto gumenih majica.

Jude Law nastavio je izjavu o zlatnoj temi na dobrotvornoj večeri u Las Vegasu, dok je Tribeca Film Festival doveo do kvalificiranog miješanja Varsity jock-meets-gangsta hipstera, brige za ASAP Rocky. Čak je i kolega rapper 50 Cent napravio crveni izgled tepiha, koji se odijeva poput šefa u kobaltnim plavim čekovima. No, jeste li bili dizajner JW Anderson i naš vrlo vlastiti Didier Cohen, koji je pokazao savršenstvo tonskog odijela, uzimajući stvari jednostavno i elegantno, natrag u crno.

Pričvrstite se, ovo je vaš 12 najprecizniji muškarac slavnih u tjednu.

1/12

A $ AP Rocky

Pjevačica prisustvuje Tribeca filmskom festivalu u raznolikosti koledž-gangsta-rocka, što mu se sigurno uvjerava.

2/12

Owain Rhys Davies

„Jaja!” Glumac pohađa Britweekove svečanosti u Londonu koji kombiniraju klasične pranje s kožom s teksturnim jesenskim slojevima boje. Ubojica u upotrebi casualnog kapka.

3/12

50 centi

Prebacivanje svoje urbane opreme za krojenje repera nešto je dapper u kobalt čekovima s metalnim plavim kravate i džepnom kvadratom. Zapamtite oštar Engleski širiti ovratnik i Windsor čvor.

Zanimljivi Članci

50 načina za crtanje cvjetnih grafika i ne izgledaju kao baka's sofa

Apartman s novim suvremenim nogometašem

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Conor McGregor, Floyd Mayweather i Channing Tatum

Justin Bieber nosio je 300.000 dolara vrijedan dijamantni sat kako bi vidio njegovu svadbenu pastoru