20 britanskih muških maraka koje vrijedi kupiti 2018. godine

Anonim

Bilo je to oblačenje Bonda, monarha, ili David Beckham, britanski muška odjeća, učinio više nego njezin fer udio koji donosi understated, muški stil za globalnu publiku.

A iako biste mogli pomisliti da su Britanci sve o kišnim kabanicama, zaglušnim sobama i čarobnim imenima koji vas podsjećaju na dečke koji su vas zlostavljali na treningu ragbi u srednjoj školi, mnogo je toga više od Saville Rowa.

Ovdje smo sastavili glavni popis od 20 najboljih britanskih marki koje trebate znati o 2018, u rasponu od starijih državljana na Saville Rowu do mladih i neprovjerenih.

Gieves & Hawkes

Gieves i Hawkes imaju besprijekoran životopis koji traje dvjestotinjak godina i popis klijenata koji odgovara. Ovi su dečki iz 1771. godine nastali u Londonu kao vojska i klesara, i zaradili su samo jedan Royal Warrant (ne lak) u tom procesu.

Dok bi mogli odijevati bivše šefove država i proslaviti sportaše kao što je David Beckham, plemci poput nas još uvijek mogu pristupiti snažnoj mjeri i programu koji će vam ostaviti da ostavite svoje plišane sjedište u Londonu kao da biste trebali biti vodeće lice u sljedeći 007.

Hackett

Hackett je osnovan 1979. godine i djelovao do danas Jeremy Hackett. Hackett nudi klasično krojenje spremne za odjeću sa zrelom dobi koju očekujete samo od starješina tvrtke Saville Row.

Njegov naglasak je na klasičnim radnim konjima muškog ormara, omogućujući vam da izgradite kompletan odijelo, košulje i veze za korporativne 9 do 5 godina. Njihova najnovije kolekcije proljeća uključuju lakše pletiva, gilete i casual džepove, ali nećete vidjeti otisci novina ili pametna pop kultura kima nigdje ovdje.

Hackett je za tipa koji želi britanski nedostatak bez zagušljivih sartorialnih pletiva koje teže povezati s Saville Row. Oni su izvrsni za zrelu, ali suvremenu garderobu.

Burton

Britanski krojenje uvijek nosi osjećaj povijesti, a Burton nije iznimka. Burton je 1903. godine osnovao ambiciozan 18-godišnjak s malim obiteljskim kreditom, a sada ima više od četiri stotine trgovina i ogromnu online maloprodajnu trgovinu.

Muška odjeća sveobuhvatnija, najbolja Burtonova kvaliteta je dostupnost. Izrađuju odijela za visoku, glomaznu ili mršavu, a ništa od tebe neće koštati ruku i nogu. Sve što vidite ima dugoročnu kilometražu i ne izgleda zastrašujuće nakon sezone.

Dakle, ako vam je potrebna nova korporativna garderoba ili osvježavanje i trebate je sada, Burton je put za izlazak.

cos

U svijetu cikličkih moda i neugodnih pista značajki koje izgledaju izvan mode prije nego što su ušli u trgovinu, Cos nude malo smirenosti i stabilnosti.

Etoza ovdje je prilično jednostavna: tijekom cijele godine komadi ormara koji izgledaju dobro danas i za godinama koje dolaze.

Pronaći ćete klasike moderne, funkcionalne svrhe: košulje, kenove, harrington jakne, plažu, čak i casual odijela - sve povezane jednostavnim bojama i dobrim dizajnom.

Reiss

Pokrenut 1971. godine, Reiss je uhvatio odanog slijeda dečki koji uvijek trebaju sljedeću košulju, kravate ili plesti.

Reiss nudi muškarce običnu i formalnu odjeću, s modernim, skrojenim dvodjelnim odijelima i shvaćanjem britanskog stila koji je usmjeren prema mlađem, više sartorially progresivnom gent.

Njihove bijele košulje su sortirano i ne možete pogriješiti s bilo kojim od njihovih mornarskih odijela za intervju za posao ili punu večeru u zakonu. Pronaći ćete ih u David Jonesu i nećemo se iznenaditi ako im se maloprodajni teret povećava 2018. godine.

Privatni bijeli VC

Privatni bijeli VC je dobio ime po momku koji je vjerojatno priča vjerojatno da osjećaš neadekvatnu AF.

Srećom, njihova odjeća je dizajnirana da ima suprotan učinak. Oni nude širok raspon izdržljivih, funkcionalnih odjevnih predmeta, ali to su njihovi jakni - bombaši, motorkotažni jakni i kišni ogrtači - koji nas pozorno prate.

Njihove standarde proizvodnje teško je pobijediti - svaka odjeća prolazi kroz 21 parova tijekom procesa i to je sve učinjeno iz tvornice u Manchesteru. Vjerojatno vam sada može reći da je privatni bijeli VC riječ o kontinuitetu, a kod izvornika Whiteovih grandkida još uvijek vodi emisiju, sigurni smo da je to način na koji će ostati.

Burberry

Svatko želi Burberry kaput - razdoblje. Burberry ima neku ozbiljnu povijesnu kilometražu iza njih, od uklapanja britanskih časnika u Prvog svjetskog rata do njihove prisutnosti danas kao staze.

Trbuh je mali, ali prepoznatljiv dio njihove ponude, a 2018. godine ćete moći pronaći luksuzne mirise, šalove i torbe. Ako bismo imali izbora, vidjeli bismo da izađete s jednim od njihovih rovove deva.

Nikada, nikad ne izlaze iz stila, i bezbroj imitacija na tržištu ne čine im pravdu. Ako ima nešto za uštedu za 2018., to je ovo.

Dunhill

Ako ste ikada osjetili potrebu za haljinom poput dijela londonske gornje kore, Dunhill igra ulogu. Dunhill služi klubu i golfcourse publiku iz njihove prestižne Mayfair nekretnine, nudeći niz prilagođenih mogućnosti za krojenje uz spreman za nošenje jakne, odijela, košulje i više casual opcija.

Čak imaju i brijač i in-house kino za one koji su skloni (ali više smo zainteresirani za odjeću). Dunhill nudi klasični britanski stil koji pada na konzervativniji i muški kraj ljestvice. Oni su za starije, više uspostavljene gent ili mlađe koji se žele doći tamo.

Barbour

Ne treba čuditi da britanska muška odjeća dolazi s poviješću koja je teško podudarati. Founded in 1894, Barbour nije iznimka.

Njihov ugled leži na lovorima svojih trajno popularnih voskanih pamučnih jakni, koji su jednako relevantni 2018. godine kao što su bili u prošlim desetljećima. Barbour nisu samo jedan trik poni, a vi ćete moći pronaći gilete, motocikle jakne i casual polos i hlače u nedavnim zbirkama.

Barbour nudi uslugu popravka odjeće koja godišnje obrađuje preko 100.000 jaknih. Dakle, ako kupite jaknu u 2018, postoji šansa da ćete ga još uvijek nositi za deset godina ili više.

Oliver Spencer

Oliver Spencer mladi su koliko god britanske muške odjeće počele puštati 2002. godine, ali to ne možemo podnijeti protiv njih.

Oliver Spencer ukusno ažurira muške klasike kao što su bombaški jakni, bijele košulje i pletenina, dajući im moderan, prilagođeni izgled bez preuzimanja kratkih rezova preko dizajna i proizvodnje. Njihova najnovija zbirka 2018 upućuje na utjecaje nekih 70-ih godina, a mi očuvamo oštroumno o svojim bombarderima i kućnim pletenima.

Dud

Posjedovanje i uživanje u luksuznoj kožnati vrećici je popis artikala za većinu od nas ovdje u D'Margeu.

Mulberryova estetika je neupadljiva, ali muževna, izbjegavajući žarke boje i otiske u korist jakog dizajna i slabe palete. Njihova su izdanja svojevrsna bezvremena kupnja s trajnom vrijednošću koju možete prenijeti na svoju djecu i nedavno su pojačali svoju opremu za dodatnu opremu, dajući vam solidne mogućnosti darivanja do 2018. godine. Muljevice su jednom kupiti, kupiti pravu marku, ali ako možete vidjeti prošlost cijene koju nikada nećete pogledati unatrag.

Paul Smith

'Neobična britanska krojačica koja voli smiješne uzorke' ne sasvim ne čini Paul Smith pravdu. Muška odjeća za muškarce, Paul Smith redizajnirala je klasično britansko krojenje s podebljanim okom za boju i otiske, bez rezanja kutova tijekom procesa dizajna.

On je zagovornik vune i krojenje baštine, ali ne dopušta da se na putu bezobraznog ispisa ili ubod na Saville Row's zagušljiv pretenciama. Godine 2018. Paul Smith istražuje poniženu, svjetlucavu odjeću za razliku od njegove karakteristične smjelosti: cvjetni tiskani knits i espadrilles, skrojeni kupaći kostimi i cijeli niz naranče, posvuda.

Pogledajte svoje bombe na vunu i nemojte se bojati staviti cvjetnu kravatu u rotaciju.

Alexander McQueen

Mnoge marke ne mogu reći da su na trenutak u stanju identificirati, ali Alexander McQueen je definitivno jedan od njih.

Godine 2018. McQueenove prijeteće slike lubanje i kostiju ne idu nikamo, a vi ćete vjerojatno vidjeti rast vezivanja lubanje, osim velikih težina ormara kao što su obični mornarički blazers i crni smoking. Ne izgleda kao da je novo menadžer promijenio ono što Alexander McQueen radi, pa ako vaš ormar treba malo gotičkih slika, susreće se ozbiljno krojenje, vjerojatno ste ga pronašli.

John Smedley

John Smedley je još jedna časna britanska etiketa koja se nalazila u više od 200 godina službe.

Osnovana 1784. godine čine jednostavne, raznovrsne pletiva poput pletiva za posadu, šalovaca i vunenih hlača u poniznom nepcu prvenstveno bluesa i sivila. Većina komada su čista merino vuna i napravljena u Velikoj Britaniji. Naš omiljeni je mornarica, čvrsta investicija za nadolazeće rashode.

Orlebar Brown

Većina muškaraca ne stavlja "luksuz" i "kupače" u istu košaru, pa srećom imamo Orlebar Brown kako bi to učinili.

Orlebar Brown odgovorio je na krikove muškaraca koji su bili hranjeni dugačkim bradavicama, zamjenjujući ih pametnim, skrojenim kratkim hlačama koje bi se vjerojatno mogli istrošiti u gradu. Obuhvaćaju obične, svestrane uzorke i novinske ispise, te su pažljivo načinjeni kao "ozbiljni" krojenje.

Dakle, ako želite stvoriti luksuzni doživljaj sunčanja na bazenu, par Orlebar Brown boardies je moderan (ali skup) korak u pravom smjeru.

Emma Willis

Smještena u tvrđavi shirtmakinga u Jermyn Streetu u Londonu, Emma Willis je značajka odjeće britanske muške odjeće.

Osnovan 1989. godine i isključivo u Velikoj Britaniji, nećete vidjeti ni jednu od smionosti Pavla Smitha ili gotičku dramu Alexandera McQueena - to je sve o jednostavnoj korporativnoj muškoj odjeći koja dobiva posao od devet do pet godina.

Pribor je još jedna snažna značajka u 2018. godini, od džepnih kuglica do kravata i haljina za odijevanje, što će vas ponovo razmotriti odijevanje na posao u ponedjeljak.

Hardy Amies

Imenovana etiketa Sir Hardyja Amiesa pala je u nejasnoću nakon što nije uspjela pratiti vrijeme, no nedavni ponovni stroj u 2009. godini omogućio je malo novog zraka u marku i dodao nekoliko suvremenih naziva.

I dalje ćete pronaći klasične, skrojene dijelove kao što su mornarice i drvene odijela, bijele košulje i prijateljske veze, ali u tanjim, skrojenim rezovima i tkanja za mlađu, manje konzervativnu publiku.

Radi se o promjeni okusa na tržištu bez zaboravljanja gdje je sve počelo, a Hardy Amiesov novi brandiranje učinio je upravo to.

Smythson

Poput Gieves & Hawkes, Smythson ima tri kraljevska reda i prestižnu klijentelu preko plemića, filma i politike.

Dugovječnost i bezvremenost u središtu su Smythsonovih dimenzija, vrijednosti koje se odražavaju u njihovu korištenju najbolje dostupne kože i personaliziranom obrtništvu - nećete vidjeti ovdje bilo kakvu vezanu kožnu ili znojašku radnju.

Smythson bi mogao biti teško prodati ako ste upravo dobili svoju nogu na ljestvici i morati posuditi odijela od svog starog čovjeka, ali ovi kožni slučajevi i zrnati zrnci jednostavno su prokleto lijepo propustiti.

Grenson

Grenson su jedan od posljednjih, najvećih, obuća u Northhamptonu. Prateći svoju povijest 1866. godine, i dalje se natječu na tržištu obuće iz svoje tvornice Northampton, zapošljavajući desetke obrtnika.

Grenson je poznat po izdržljivim, Goodyearovim cipelama koje se mogu periodično riješiti, a ako budemo iskreni prema vama, to je bolje od nekih njihovih pricier natjecatelja. Oni služe svaku sklonost od klasičnih oxfords do čizama, ali njihove brogues privuku najviše pozornosti od obuće punters.

Grenson ne razbije banku poput ostalih brandova Northhampton i ako se brinete za njih, vidjet će vas (i noge) kroz desetljeća teškog trošenja.

Sunspel

Sunspel čini svoj dom u vrhunskim osnovama, područje tržišta koje se lako zanemaruje.

Sunspel je napravio neke od prvih premijera donjeg rublja u Velikoj Britaniji u 1860, i predvodio uvođenje bokserice u 1940-ih. Od tada su uvelike proširili svoje horizonte, sa svim od merinovih pletiva do plivanja kratkih hlača i čaša za ljeto.

Sunspel nastoji se držati neutralne palete boja, čineći svoje osnove dovoljno svestranima za utor i iz svakog odijela.

Zanimljivi Članci

Španjolski hotel ima 25 luksuznih apartmana smještenih na blaženom brežuljku

35+ nevjerojatne blagovaonice i inspiracije

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ben McKenzie, Firass Dirani i Simon Pegg

37 puta Russell Westbrook dokazao je da je NBA najsloženiji Mofo