21 najbolja putna odijela za muškarce

Anonim

Uloga odijela se mijenja. Zato što se opis modernog muškarca promijenio. Od korporativnih honchosa, kreativnih agenata, free-roam freelancera, bijelih ovratnika postaje manje od stolova i zahtijevaju krojenje koji zadovoljava potrebe prolaznog načina života, balansiranje profesionalizma i vremena igranja.

Zbog toga su odijela koja su fleksibilna, funkcionalna i daleko od uniforme eksplodiraju na tržištu mensweara ove sezone. Poznati ćete ih kao "odmarališta" ili "izvedbe" odijela. No, u suštini, oni su putnički odijela: estetski prikladni za radna putovanja, ali s udobnošću i stilom slobodnog vremena.

Izlazi ravno iz zrakoplova na sastanak? Ili u dvoranu za prezentaciju nakon brzog taksija? Imati odijelo koje izgleda svježe - bez nabiranja i zgnječivanja, bitno je u radnom svijetu. Izdvajanje crinkle, ovdje su 21 najbolja putna odijela otporna na putovanja za muškarce ove sezone.

Što treba uzeti u obzir prilikom kupnje odjeće za putovanje:

# 1 tkanina

Od tradicionalnih čistih vunenih odijela do vunenih čipaka do dvostrukih vunenih flanela, prirodna vlakna zauzimaju novo značenje u putničkom odijelu. Ali nisu svi prirodni izvođač. I uz porast u aktivnoj izvedbi, ponuđena umjetna miješana tkanina pružaju određene putničke udobnosti - suvremeni završetak i vrhunski stisak koji će pomoći da se napravi putovanje na posao.

Ovo izgleda poput jakih najlonskih odijela s dijelom mrežaste obloge i zipnim džepovima: komunalna aktivnost koja igra dosadno poslovno odijelo. I za ljeto, pamučne mješavine tkanine značajka snažno breezing kroz u lagani, prozračan gradnje.

Ostale velike mješavine od tkanine uključuju vunena posteljina za vintage osjećaj, vlažnu vunenu mohair za teksturnu završnu obradu i visoku performansu svilene otporne na prstenje - za gent koji je i luksuzan i aktivan u srcu.

# 2 boja / uzorak

Budući da je radno odijelo, paleta boja putničkog odijela ne mijenja mnogo od neutralnih: plava, crna i siva. Ali ton i sjena (svijetlo i tamno) svake boje . Lakše boje - misle pastele, imaju tendenciju da budu više prikladne za dan i ljeto, dajući mu lakoću koja se dobro vozi u putničkom odijelu.

Mornarica i drveni ugljen dobro se uklapaju s čistom vunom i grubom hlačom. Tamnije boje daju formalnu obuću na jaknu odijelu i hlače, čuvaju se uredski spremni ili kreativniji s debelim kredom ili prozirnim prozorčićem.

Boja pada ove sezone je srednji do tamni blues - pruski, tinte i piliće - stvaraju standardne muške tonove bez razapinjanja suvremene korporativne estetike.

# 3 Fit / Struktura

Ugodni, nestrukturirani elementi muškog odijela ovog sezone poslužuju se snažno. Dok korporativni znakovi - odvojeni po mjeri i minimalni detalji - ostaju na mjestu, mehaničari odijela dobivaju se s malo za putno odijelo

Čarobni jakni koji su mekani u ramenu (praznina ramena / prsnoga sloja) prilagoavaju se sanu, preko lakih vunenih hlača s prednjim nabora i nabora, ali s elastičnim pojasom za udobnost loungeweara. Daleko od "formalnog", ta odijela daju prilagođeni dojam.

S druge strane spektra, čvršći jakni u carskim dvostrukim prsima još uvijek imaju mjesto. Šalica s hlačama - grublji tkanina, dodaje čvrstoću putničkih odijela, ali bez previše strukturnih mehanizama koji oduzimaju jednostavnost razdvajanja bez nabora.

Poznavanje dress-codes i sartorial očekivanja (bilo da, rad ili privatni događaj) pomoći će vam da krenete navigirati "tvrdo" u odnosu na "meko" odijelo opcije dostupne na tržištu putnih odijela. A zatim primijenite kontrolni popis putnih odijela - tkanina, boja, stane - na određeni muškarac-o gradu koji ste. To je sve o putovanju lako, i dobro.

Za muškarce

1/21

Paul Smith London

Quintessentially British, Paul Smith London zadržao je obilježja sofisticiranosti s mornaricom Soho Wool Suit. U čistoj vuni, dvodijelni je otporan na nabore, bez sintetičkih tkanina. Pokazalo se da je neuništivo kada je olimpijska gimnastika Matt Whitlock izvela napornu rutinu u Londonu, odijelo i sve.

2/21

Odabrani homme

Sjajna mornarica plava i poslovno vitko sjedenje vidi SH putničko odijelo siguran pobijediti. Jesmo li spomenuli da je također anti-pilling, otpornost na nabiranje i protežu? Sve zahvaljujući malom postotku elastana.

3/21

Officine Generale

U mondeno dimno sivoj boji, Officine Generale zadržava svoj minimalistički etos s povratnom verzijom putnog odijela. Izrezati u tanak oblik - koji se još uvijek osjeća udoban zbog lagane tkanine vune-flanel - otporna je na nabore zahvaljujući Loro Piana izvoru vlakana.

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil