30+ Muški dugih frizura i šišanje ideja

Anonim

Utiji. Prije nego što počnete razmišljati o dugim frizurama muškaraca, samo su za 'girly guys' ili boreći umjetnost i glazbenike, vrijeme je da se dugo teško pogledati na sebe. Živimo u 21. stoljeću, što znači da su linije između muževnosti i ženstvenosti zamagljene da bi najmanje i duža kosa na muškarcima daleko prihvatljiva. Čak se smatra elegantnim.

Samo pogledajte neke od poznatih ljudi ovoga svijeta koji su koristili dugu kosu u njihovu korist - Bradley Cooper, Chris Hemsworth, Tom Cruise, Brad Pitt. K vragu, pa čak i Leonardo DiCaprio odlučio se za duže duljine i dat je od svake plave Victoria's Secret modele da postoji, tako da stvarno trebamo izvući list iz njegove knjige u najmanju ruku.

Ako ste jedan od sretnika koji mogu rasti svoju kosu preko svojih ušiju, onda je dobro za vas. Duga kosa je poznata teško upravljiva, a rješavanje duljine "između" je još gore, ali ako ste prošli, imat ćete nešto što je najviše zavisti. Naći ćete da većina kose dobiva valovita nakon što dobije dulje što je odličan izgled za momke Point Break. Ako ste u ravnopravnijim stilovima onda je tek sadašnji Jared Leto vrlo cool. Ispod ćete naći više od 30 naših omiljenih muških dugih frizura i frizure iz filmova, modela i još mnogo toga. Ne zaboravite da provjerite kratke dlake i medijske frizure galerije previše. Uživati.

Stručni savjeti za muške dugogodišnje frizure

"Ključ dugotrajne dlake na muškarcima koji izgledaju muškarcno je da ne previše stisnemo kosu, bolje je imati taj 'stariji' izgled, ne previše svježe ispran i prljav izgled. Potrebno je izgledati više ulice, pogotovo ako ga vezujete, zadržite teksturu grubom dodavanjem teksture sprej i matirane paste na ručniku suhu kosu " - Kevin Murphy, KEVIN.MURPHY

'Najbolji način da zadržite dugu kosu na dečki koji izgledaju cool i muževan je dodajte matsku masu na ručniku osušenu kosu i ostavite ga sami, nemojte ga više raditi i dopustite da prirodna tekstura prođe. Ako vašu povezanu dugu kosu s kosom lica trebate zadržati dobro njegovanu ' - Phoenix Thomson, američki posada

1/32

2/32

3/32

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Jason Derulo, Ryan Reynolds i Terry Crews

Rasvjetni kamion Rover x Brabus-Startech

20 najboljih muških casual jaknih za pametan i avanturistički

50 cool načina za rock afro