40 Slick & Shiny muške frizure ideje koje će dobiti Heads Turning

Anonim

Sofisticirani domaćini kao što su Don Draper i Jay Gatsby učinili su sjajnom, sjajnom, slicked-back izgledom cool i mi smo ga vole.

Trenutačni trend je za kraće, on-the-side, više-na-top rezima koji su klasični i dapper dok je još uvijek moderan i edgy. Tamo bacite malo proizvoda za neko zadržavanje i nešto sjaja, a imate čist, muški, seksi, svestrani izgled koji dečki poput Lea DiCaprio, Adam Levine i Beckham su ljuljajući.

Za inspiraciju, sastavili smo galeriju slicked back frizura koje stoje na glavi i ramenima iznad ostalih.

Oblikovanje savršenog sline je više nego samo razbijanje hrpa masnog proizvoda u kosi. Prvo morate oblikovati kosu (suhu ili češalj) na svoje mjesto. Želite izbjeći prevelik volumen, a zatim odaberite željeni završni proizvod. Oni su ključni za to - izaberite ako želite suhu gladak, ili mokri sjaj.

Vlažna glatka možete koristiti vlagu koja je još uvijek u vašoj kosi s čistog pranja i uhvatiti ga ispod proizvoda, koristite američki Crew kalupljenje gline, to će zadržati kosu savitljiv, a ne čvrsto u svojoj strukturi.

Ako želite da se osuši i dlakaviji, najprije osušite kosu, a zatim upotrijebite visoki sjajni styling proizvod kao što je kremu za njegu. Morate napraviti opciju stylinga kada pohađate crne kravate u svom najoštrijijem odijelu.

- Christopher Dunkley, Men + Co

1/40

2/40

3/40

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015