5 najboljih proizvoda za muževanje da biste dobili zlatni

Anonim

Progresivno izgleda kao albino tijekom zime nije opcija. Proizvodi za samoljenčarstvo postaju sve popularniji u novije vrijeme ne samo zato što drastično naglašavaju ubojne linije muškog torza, već i zbog zdravstvenih rizika povezanih s izlaganjem suncu.

Ustrajk na činjenicu da također utječe na vašu kožu i čini da izgledate starije, a samotamnjenje losiona u osnovi su osnovali svoje mjesto u muškarcu za njegu kabineta.

Postoji neograničeni broj proizvoda na tržištu koji su zajamčeni za posao, ali smo samo zainteresirani za pet najboljih za veličanstvene otopine za sunčanje koje ne čine da izgledate kao Oompa Loompa i prijavite se s olakšati. Zato krenite uz narančastog tipa; Evo kako napraviti sunčano tamnjenje na način D'Marge.

Pure Tan pure brončano lice za lice

Pure Bronze lica za lice marke Aussie Pure Tan je isprobani i testirani losion koji preporučujemo svakom čovjeku koji želi dobiti zdravo bronzan izgled s dodatnim prednostima. Izuzetno je teško pogriješiti za prosječnog muškarca svojim prirodnim, brzo upijajućim svojstvima. Mislite na ne-ljepljivu, laganu krema s dodanim organskim ekstra djevičanskim kokosovim uljem za velike hidratacije bez cjelokupnog masnog osjećaja. Kokosovo ulje također ima prirodno UV blokiranje tako da je to win-win u našim knjigama.

Jean Paul Gaultier Monsier puder bronzer

Nemojte se ljutiti. Ovo nije ženski kit za pranje. Ovaj se proizvod razlikuje od većine bronzera i samozagača u obliku praha i primjenjuje se četkom za one koji zaista ne mogu podnijeti losione. Namijenjen za tamnjenje lica, pogodan je za sve tipove kože i ispire s apsolutnom lakoćom. Aparat za četkanje znači da će se lako očistiti i primijeniti kroz vaše lice, ostavljajući brončani ton samo s kojim možete biti sretni. Previše naranče? Isperite je i ponovo napravite. Čimbenik praktičnosti s ovim brončanim prahom je nevjerojatno s obzirom da ga možete nanositi bilo gdje u bilo kojem trenutku bez čekanja da se osuši.

Mr Browne Daily Bronzing Tint

Još jedan veliki Aussie napravio samotamnac je dnevno brončano zrno g. Brownea. To je prirodna formula na bazi gela koja ga čini idealnim za svakodnevnu uporabu i još jednostavnijeg uklanjanja samo sapunom i vodom. Osnove su tu: ne-crta, ne-masna i najvažnije, suptilna na koži. Također ima prednosti brzog sušenja, tako da ne ostavljate mrlje na namještaju ili još gore, na odjeći. Neinvazivno je i 100% bez mirisa.

Clinique za muškarce bez bronce

Ova jednostavna primjena glatke, bezuljne formule osigurava slobodnu prugu koja najbolje odgovara licu. Bronzer će vam dati dugotrajni brončani izgled, ali se lako može ukloniti sapunom i vodom. Postoji malo zbrke s ovim proizvodom, a manja veličina novčića dovoljna je za cijelu kosu.

St Tropez samozavaravajući mousse

Za razliku od prethodnih proizvoda, ovaj self tanner je pogodan za cijelo tijelo. Mousse je lagana i ne sjede debele ili teške na koži. Za najbolje rezultate i čak i sve više tan, koristite aplikator mitt uz mousse. Za razliku od nekih drugih proizvoda, ovaj ima ugodan miris, a ne samo tans, ali uvjetuje kožu s uključivanjem njegovog Aloe Vera aditiva.

Zanimljivi Članci

Alejandra Guilmant ekskluzivno za poslastice! [NSFW]

Levon Muradian Photography [NSFW]

Lauren Engel trese ga s Aussie Babes za C-glave

Samo muške marke kupaćih kostima koje trebate za ljeto