5 Osnovni aromatski mirisi za muškarce

Anonim

Aromatski mirisi gotovo su isključivo namijenjeni muškarcima, pa su tako posebno dobri izbori ako ste na tržištu nešto neupitno muškog. Miris se smatra "aromatskim" kada je u prirodi biljni - misli kumin, kadulje, ružmarin, lavandu i druge biljke. Aromatski se sastavi često kombiniraju s bilješkama od citrusa i začina za ravnotežu.

Evo nekoliko naših favorita:

Donna Karan gorivo za muškarce

Gorivo za muškarce nadahnuto je pokojnim mužem Donna Karana, Stephenom Weissom, koji je bio zadivljen slobodi prebrze vožnje niz otvorenu cestu. Miris obuhvaća taj osjećaj avanture i uzbuđenja uz vrhunske note citrusa, ananasa i smreke, srednje note zlatne naranče, jantara, lavande i badema te bazne note od sandalovine, patchoula i mišja.

KUPITI NE GORIVO ZA GORIVO ZA MUŠKARBE

Byredo Parfums nedjelja Köln

Byredova nedjelja Köln je drvenasti aromatski miris s vrhunskim bilješkama kardamom, bergamotom i anizom zvijezde. U srcu su note geranija, tamjana i lavande, a vetiver, mahovina i patchouli čine bazu. Nedjelja Köln udara ravnotežu između vrućine i slatkoće, između začina i zemljanosti, između hrskavosti i toplote. To je živahan, eau de parfum koji poboljšava raspoloženje i savršen je za dobar dan vikenda.

KUPITE NEDJELJA KOLEGONA

Yves Saint Laurent La Nuit de l'Homme

Boca La Nuit de L'Homme Yves Saint Laurent govori o senzualnoj, zavodljivoj priči sastavljenoj od začinskog kardamoma, cedra, bergamota, vetivera i kumarina. Miris postoji u prostoru između proturječja - sofisticirane, ali neumjerene, duboke i tajanstvene, ali svijetle i svježe, suzdržane, ali odvažne. To je raskošan, elegantan i muški miris s ambalažom koja odgovara.

KUPITE YSL

ISTOK & BOB

EIGHT & BOB ima ozbiljnu impresivnu priču koja uključuje odmor na francuskoj rivijeri, bivši američki predsjednik John F. Kennedy, krijumčarenje bočica u knjigama kako bi se izbjeglo otkrivanje nacista i namjenski obiteljski batler. Bilo bi veliko otajstvo ubojstva, a također čini veliki miris koji se temelji na rijetkoj aromatičnoj biljci iz Čilea koja se može ubirati samo tijekom prosinca i siječnja.

KUPITI OTKUTI & BOB

Šest mirisa Serija dva: Solarna magarca Power Henrik Vibskov

Teško je ignorirati ime poput "Solar Power Donkey Power". Šest mirisa: Serija dva istražuje odnos umjetnika i prirode kroz zbirku mirisa, priča, filmova, fotografije i umjetnosti. Spritz jedinstvenog mirisa Henrik Vibskov uključuje bilješke bergamota, aromatičnog kadulje, geranija, patchouli, mahovina, tamjana i borova. Kombinacija je topla i drvenata s jedne strane, a svježa, aromatska i cvjetna s druge strane.

KUPITE ŠEST LJUBAVI

Zanimljivi Članci

50 načina da se sruši siva kosa i bude kralj srebrnih lisica

Simone Holtznagel x Gumball 3000 Get Racy za pogodak

Kako nositi šal (i gledati Trés Europske radiš)

Watch Trailer za novi James Dean Film 'Life'