5 Osnovni kožni mirisi za muškarce

Anonim

Kožne mirise su čudni paradoks. Perfumers je izvorno radio s majstorima tannera kako bi prikrio neugodan miris kože koji se koriste za rukavice, čizme i druge kožne proizvode. Ovih dana, koža je sam miris. Kožne mirise mogu biti masne, kolači, dimljeni, začinjeni, voćni i čak cvjetni. Iznenađujuće raznovrsne, kožne mirise dobar je izbor za čovjeka koji želi miris koji je istodobno elegantan i elegantan.

Memoir Man / Amouage

Perfumer Karine Vinchon je dizajnirao podsjetnik na Amouage oko središnje note apsidencije. Šumski i kožni fougère miris zauzima standardnu ​​spajanje lavande i hrasta lužnjaka i miješa s bosiljkom i mentom. Srčane note šume, tamjana i ruža slijede svjetlije gornje note. Na podlozi su glatke, bogate note jantara, vanilije, duhan i koža.

KUPITI

Colonia Koža Eau de Cologne Concentrée / Acqua di Parma

ColoniaLeather Eau de Cologne Concentrée postala je najnoviji član Zbirke sastojaka u svibnju 2014. Acqua di Parma opisuje miris kao "originalno stvaranje rođeno nekonvencionalnim kombinacijom svježine koja dolazi iz citrusa bilješke originalnog mirisa Colonia i bogatih, senzualnih nijansi aromatičnih kože. "Njegove note uključuju narančastu, vapnu, ružu i sitnu zrnu, a slijede ga kožna, cedarna i guaiac drveta iz Paragvaja.

KUPITI

Toskanska koža / Tom Ford

12 eau de parfums kolekcije Private Blend, pokrenutog 2007. godine od strane Tom Forda, osmišljeno je da se koristi solo ili u kombinaciji jedni s drugima. Tuscan Leather kombinira vrhunske note od šafrana, maline i majčine dušice s srednjim bilješkama od olibana i jasmina u noćnom cvatu. Koža, crna antilop i jantarni drvo daju miris složenosti i bogatstva koje neki uvjeravaju mirise baš poput kokaina.

KUPITI

Sporazum Oud / Byredo

Oud se spominje u jednom od najstarijih pisanih tekstova na svijetu - sanskrtskim Vedama iz Indije - i tradicionalni je sastojak tamjana i parfema. U Byredo sposobnim rukama postaje Accord Oud, muški miris koji kombinira agar sa svježim kožnim akordom, plavom šumom, šafranom, cimetom i crnom šljivom. Ostale napomene uključuju patchouli, kupine, rum, klaris kadulju i praškasti miš.

KUPITI

Le Parfum De Therese / Frederic Malle

Edmond Roudnitska razvio je ovaj miris za svoju ženu pedesetih godina prošlog stoljeća. Ostao je samo u svojoj osobnoj uporabi dok nije osnovana Frederic Malle, nakon čega se Tereza dogovorila da formula bude upotrijebljena u zbirci. Le Parfum De Therese otvara se s mandarinom i dinjom koja vodi u srce ruže i šljive. Cedar, vetiver i koža završili su od sastava.

KUPITI

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015