5 muškaraca samo za njegu marki koje trebate znati

Anonim

Postoje neki ljudi, manje razvijeni od vas, koji i dalje vjeruju da je za njegu kože za žene i muškarce. Mislim da to ne znam. Pročistite lica s kamenjem od pumice koji je izbačen izravno iz vulkana ili tako nešto. Ne samo da to zvuk bolno, a opasno, to je pogrešno. Tako krivo. Vaša koža zaslužuje jednako TLC kao i vaša djevojka, a vi ne morate ukrasti svoje proizvode kako bi to učinili. Pronađite svoj ormarić za lijekove s tim muškarčevim trgujućim markama koje ste zasigurno voljeli.

Hunter Lab

Oni manje razvijeni ljudi o kojima smo samo razgovarali? Hunter Lab je dizajniran za njih. Marka je rođena "frustriranjem sa sadašnjim neinspiriranim, kemijskim intenzivnim, prepakiranim ženskim proizvodima koji prožimaju današnje muško skincarsko tržište". Umjesto toga, Hunter Lab pruža naporan, učinkovit i neumoljivo mušku priču s prirodnim ekstraktima, vitaminima i ulja. Svi proizvodi Hunter Lab-a slobodni su od ne-prirodnih nastija - uključujući ftalate, sulfate, sintetičke boje i konzervanse - i nalaze se upravo ovdje u Melbourneu.

Tom Daxon

Razmislite o onim obiteljima u Hollywoodu. Sada zamislite miris ekvivalent. To je Tom Daxon. Tom Daxon Bowers rođen je kreativni direktor za Moulton Brown i proveo svoje djetinjstvo u laboratoriju parfema. Tamo je, u dobi od četiri godine, upoznao čovjeka koji trenutno donosi svoje ideje za brand Tom Daxon u život. Formulacija za miris može trajati mjesecima i godinama, trošak nije čimbenik, a izvan mišljenja nikada se ne konzultira. Nema fokus grupa ili marketinških planova - samo ono što odgovara osobnom ukusu velikog šefa.

Brooklyn Grooming

Brooklyn je izgradio impresivan ugled kao središte svega što se događa u New Yorku. Svatko se želi uklopiti u nešto Brooklynova kula, uključujući i nježnu industriju. Brooklyn Grooming tvrdi da je NYC "prva i najbolja muška linija za njegu", iako su ga osnovali dvojica prijatelja koji su se upoznali u Los Angelesu. Danas tvrtka naziva Brooklyn Navy Yard kući i ispada proizvode od organskih povrća, buba, pčelinjeg voska, bilja i eteričnih ulja, u klasičnoj ambalaži s estetikom vintage apothecary.

Pankhurst London

Ako ste dovoljno sretni da posjetite Pankhurst London trgovinu u svom rodnom gradu, dočekat će vas uviđavanoj klijenteli, Bentleyjevim bijelim stolicama i loungeu za viski za Johnny Walker. Ali čak i ako ne možete, još uvijek možete dobiti nagrađivanu liniju proizvoda za njegu. Zbirka uključuje opremu za brijanje, šampon, kondicioniranje, pomadu, nakon brijanja i još mnogo toga, sve u elegantnoj crnoj ambalaži koja će izgledati sofisticirano na vašoj polici.

Trijumf i katastrofa

Put do Trijumfa i katastrofe bio je čudan. Osnivač Dion Nash započeo je svoju profesionalnu karijeru kao član novozelandskog kriket tima. Nakon umirovljenja postao je voditelj marketinga u vodkoj tvrtki. Zatim, u travnju 2011., izbacio je vlastito lansiranje muške opskrbe koja je imenovana po pjesmi Rudyard Kipling. Trijumf i katastrofa filozofija je korištenje elemenata znanosti u kombinaciji s elementima prirode za proizvodnju proizvoda koji su prirodno izvedeni, znanstveno projektirani i najbolji od oba svijeta.

Zanimljivi Članci

Vodič za nadahnuće: 50 načina da nosi plavu odijelu

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Lewis Hamilton, Hugh Jackman i Ansel Elgort

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Predstavljamo Jess Lee Buchanan za Gloutir Magazine