5 novih mirisa koji će vas dobiti preko liniju na datum noći

Anonim

Želite li mirisati šećer nego što izgledate, dolazite s datumom noći? Sada sa stotinama parfema na tržnici, šanse su da vaš intimni prijatelj već osjeća mirise zajedničkih klasika parfema, kao i neke od onih suvremenih ponuda mirisa, koje svi izgledaju kao prskanje.

Dakle, kada nekoliko vodećih luksuznih robnih marki oslobađaju (i ponovno pokrenu) novi miris kao dio svojih muških repertoara prije samo nekoliko tjedana, vrijeme je da se nešto malo svježe pojavi na tom lijepom zglobu.

Iz Cartierovog punjivog medeni-žutog parfema do Ferragamina punjenja onoga što znači izgledati (i mirisati) talijanski, postoji kolonjska crta koja odgovara najkvalitetnijem ukusu u ovom mensovom mirisu. Woody i rummy, voćni i cvjetni, ovdje su najbolji novi mirisi za muškarce, koji su sigurni da ste dobili preko linije na datum noći.

# 1 Bulgari 'Čovjek crni orijentir'

Poput egzotičnog zraka na Bliskom Istoku, novi miris talijanskog pribora, gospodara Bulgari, morao bi imati ove sezone, pogotovo ako vam je draže vašu alkoholnu napitak i da su vam začini snažni.

Alberto Morillas je parfumerija iza mirisa, koji je tiho zasladio miris muškarca kroz ružičaste i srednje note cvjetne cvjetnice, privlačivši ženski nos, ali nikada ženstveno. U suštini, 'Man Black Orient' je orijentalna drvena koža u Köln, zahvaljujući vrhunskim notama starih rum i kardamona. Zatim, preplanu koža poboljšava robusnost mirisa, čineći muškarcem miris čovjeka, ali s naglaskom na eleganciju.

# 2 Tauerville 'Tuberose Flash'

Posljednji iz švicarskog parfumeru Tauerville je 'Tuberose Flash'. To je svijetli i lagani miris za muškarce koji potiče biljku tuberoze - veliki bijeli cvijet poznat po svojim slatkim citrima. Ključne napomene pomiješane s tuberkoznom žaruljom uključuju jasmin i narančastu boju.

Ali to sigurno nije prilično cvjetna doza. Slast je umjeren, s egzotičnim mirisima bačen u hvatanje čistog Orijenta; naime, patchouli, jantar i benzoin. Osim toga, ne želite da vaš cvjetni Köln nadjačava one ruže s kojima ćete stići u restoran.

# 3 Salvatore Ferragamo 'Uomo'

Gledanje i oblačenje poput Talijana tek je stvarno postignuto kada utjelovljujete cjelokupni talijanski stil života. Dakle, kontinentalna kuća, Salvatore Ferragamo, uhvatila je miris miljenika sprezzatura svojim novim 'Uomo' mirisom.

Bogata i drvena, Uomo kombinira talijansku klasičnu baštinu inovativnom kemijom, pa vas ostavlja mirisom poput čari prošlosti - bez zagušljive i prašnjave. Vrhunske note su crni papar, kardamom i bergamot, na vrhu srednje note narančaste cvjetove i tiramisu (tako talijanski). No, kašmir drvo, sandalovina i tonka grah su baza, uzimajući colog iz talijanskog deserta na čisti napitak talijanskog stila. Bravo.

'# 4 Cartier' L'envol '

Perfumer Mathilde Laurent nije poštedio nikakav trošak za francusku tvrtku Cartier. Najnoviji miris luksuznih marki 'L'envol', koji se prevodi kao 'polijetanje', uzima miris od ambrosia mead, medeno vino koje se grčevim božanstvima znalo konzumirati.

No, najočiglednija stvar oko mirisa je ambalaža - staklena žarulja suspendirana u staklenoj kupoli što čini mirisom poput bocu meda, stoga je dio Kölna, dijela koji se tiče komode za spavaću sobu.

Još je bolje, boca se može ponovno puniti, postignuta otvaranjem metalnog punjenja - s Cartierovim pletenim motivom vrpce - na vrhu. Šteta što ne možete uzeti bocu na večeru.

# 5 Jean Paul Gualtier 'Le Muž Essence de Parfum'

Oblikovanje najnovijeg mirisa mirisa Jean Paul Gualtier, "Belle Perfumerie" kolekcija, "Le Male Essence de Parfum" je bezobrazan uzimanje onoga što karakterizira muški miris. Kardamom, citrusa i lavande su snažne komponente mirisa, kao i kože, koja temelji miris i daje mu blago bogatstvo.

Dizajniran od perfumer Quentin Bisch, Gaultierova punila mnogo se promijenila od originalnog kontejnerskog muškog tijela kojeg je vidio u arhetipu "Le Male". Essence de Parfum ovaj put dolazi u klesanoj Adonis-poput stakla, sa širim ramenima i uskim strukom nego prije. Miris dobro, i dobiti neki gym-spiration previše. Stvarno postoje pretežno preduvjeti.

Zanimljivi Članci

Španjolski hotel ima 25 luksuznih apartmana smještenih na blaženom brežuljku

35+ nevjerojatne blagovaonice i inspiracije

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ben McKenzie, Firass Dirani i Simon Pegg

37 puta Russell Westbrook dokazao je da je NBA najsloženiji Mofo