50 cool načina za rock afro

Anonim

Jackson 5 učinio je afro pop-kulturu cool, prije nego što je Jimmy Hendrix preuzeo status rockstar. Zatim, Andre 3000 nam je pokazao kako ustati zajedno s njim, "Hey Ya" stilu. I bili smo zakačen. Vrhunac prirodne crne kose - afro, je legendarna ikona kul. I u sezoni se pojavljuje ponovno u muškoj kosi. Nedavno je vidio Quest na Jimmyju Fallonu?

Jedinstveni stil za kosu za muškarce, ne samo da su specifične genetike potrebne za rast afroa, ali šupljiva frizura treba određeni stav da ga povuče - ljuljajući velikim, kovrčavim fro poput šefa stila. A ne Disco Stu.

Kako bismo vas dobili u retro raspoloženju, razvrstali smo prezentaciju koja prikazuje 50 hladnih načina da se rock afro. Zatim pročitajte kako biste saznali službene afro pravila - od stylinga do održavanja.

Jednostavna pravila koja treba slijediti kod uzgoja / održavanja Afroa

  • Afro treba šamponiranje manje da spriječi suhoću - tako da je jednom tjedno u redu. Odaberite šampon bez sulfata koji ima dovoljno hidratantnih elemenata da bi kosa bila hidratirana - do sljedećeg pranja.
  • Kondicioniranje je bitno. Afro kosa treba biti uvjetovana nakon šamponiranja - odabir proizvoda posebno oblikovanog za 'debelu i kovrčavu' kosu.
  • Post-kondicioniranje je također važno jer afro treba ostati vlažan i vlaži se kako bi se spriječilo neometanje. Ostavljanje u losionu ravnomjerno se širi preko kovrča.
  • Prsti su najbolji alat za detoniranje afroa. Inače, češalj širokog zuba pomaže u održavanju strašne brave. Ili prirodni četkica za čišćenje teških detalja.
  • Prirodna ulja koja su izlučena od vlasišta sjajni su način za hidratizaciju. Nježno češljati ove ulja od korijena do vrha svakog jutra.
  • Ulje se mora nanositi iz vanjskih izvora kada afro postane vrlo suh. Sjeme ulja šećera je izvrsno ulje za masažu kože, krećući se od kose do vrha. Zatim pokrijte kosu s plastičnom folijom, malo zagrijavajući glavu pomoću sušila za kosu. Ostavite 20 minuta.
  • Pletenice i štapići pomažu spriječiti zabravljivanje, posebno kada se igraju u sportu ili u teretani.
  • Kada spavate, pokrijte afro sa šalom kao trenje od jastuka može razbiti kovrče.

Završna riječ

Kratko, dugo, nejasno ili profinjeno, afro treba puno nježne pažnje kako bi je zadržalo najbolje. Kada spavate, ujutro tijekom vremena spremnog za pripremu i tijekom dana s tim brzim hidratantnim dodirom, potencijalna suhoća kose zahtijeva više od ostalih muških stilova kose.

No, to svakako vrijedi i za gnjavažu; ljuljao ubojicu kao nitko drugi na vašem bloku. Ako ga možete rasti, posjedujte je. I poput dobre cipele, jakne ili kravatu, neka afro bude vaš osobni stil označitelj.

1/50

2/50

3/50

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone