50 Cool Cool načina da Rock Platinum izbijeljena kosa

Anonim

Neki vrlo poznati ljudi se okrenuli bocu tijekom karijere. Brad Pitt je coveted surfer grivu je rezultat boce - konačan plaža kosa plavuša. Ali, to je daleko od prirodno sunčano poljubljenog, boca-plavuša. Adam Levine također je zlato i suparan dječačićima bijeljenu plavu od već postojećeg sajma Ryan Gosling.

Bijeljena kosa zasigurno je imala slavne trendove. I to je natrag - Jared Leto, Justin Bieber je podcut napraviti i model-of-the-trenutka, Lucky Blue Smith.

Ali izbjeljivanje traje. Jednom kada je peroksid uključen, brijanje glave ili rezanje izbijeljene dlake je jedini način da se vratite u naturel . A ako vam se sviđa nova pronađena zabava kao platina plavuša? Pojmovi poput "brassy" i "root" mogu vas odvesti dolje - teško i brzo.

Kako bismo vam pripremili bjelilo za ovu sezonu, skladili smo 50 ledeno hladnih načina da bacamo izbijeljenu kosu. Zatim pročitajte neke jednostavne savjete i trikove kako biste vidjeli jeste li za izazov.

Jednostavne stvari koje treba razmotriti

Boja kože

Vrlo svijetle tonove kože izgledaju ispran s izbijeljenom kosom i blond kosa će istaknuti stvari kao što su akne i ožiljci pa ako ste blijedi ili imate lice blemishes koje ste nesigurni oko, nemojte izbjeljivati.

Gustoća kose

Bleach ne oblači folikuza kose, što ga čini gušćim. Ali, ako ste stanjivanje u kose, bjelilo povećava šanse za lom i može dovesti do pada kože. Balding ili pokušavate izvući kosu? Bez izbjeljivača, molim vas.

Boja kose

Tamno smeđa ili crna vjerojatno će trebati više od jednog postupka izbjeljivanja. A vi ste više izloženi riziku od izlaska iz naranče ili izboja umjesto platine. Prirodne plavuše će prirodno imati lakše vrijeme s izbjeljivačem. Oprosti momci koji su ljuljaju afro.

Područja protiv bijeljenja

Izbijelite kosu, a ne obrve ili bradicu. Bijeli se, znači odvažno, tako da nema potrebe prikriti činjenicu da kosa nije prirodna, obvs. Boja kontrasta od kose do obrva pružit će egzotični rub i dodati malo svjetla i sjene na vaše lice.

Tražite stručnjake

Nakon što se odlučite, potražite stručnjake za izbjeljivanje. Učinite istraživanje o salonu koji dobro plava kosa - i na muškarce. Ne samo da će kosa colourist primijeniti, ton i stil bleached kosu dobro, profesionalci mogu dati smjernice za održavanje plavuša.

Osnovni Blond Alati

Purpurni šampon neutralizira sposobnost dlačica da ide narančasto ili pršutasto pa se umjereno koristi s normalnim šamponom. Koristite uređaj za njegu kose nakon pranja, kako biste napunili vlagu koju izbacuje izbjeljivač - kako biste smanjili rizik da kosa izgleda zamagljena i pržena.

Svi su izblijedjeli

Nije li zadovoljna izgledom platine? Ili tražeći promjenu? Buka je prilično jedini način da se riješite svoje novo bijeljene kose. Ne preporučujemo da ga rastu, gospodine ombré. Zato budite sigurni da ste za izraženi izbjeljeni izgled. Jednom kada je uključena, vaša prirodna boja kose je učinjena.

Završna riječ

Izbijeljena kosa je težak posao. Teško je dobiti pravo. I nakon što imate savršenu platinsku sjenu, morat ćete uložiti vrijeme u oblikovanje njega - i nešto novca u proizvodima - održavajući bijeli ton i vlaži zdravlje kose.

Ali - kao i većina stvari koje je teško postići i neuobičajeno (bogatstvo i kormilar) - odstupiti ćete se poput boga kose. Platinum je metal visoke vrijednosti na tržištu nakita i sada vaša kosa može biti ista.

Iznad svega? Tražite stručnu pomoć. Nema sumnje u to.

Mišljenje stručnjaka - Sam Overton

"Izbijeljena kosa na čovjeka? To je teško za rock i ne samo da trebate biti sigurni da ga izvadite, morate ići na dobar frizerski salon! Kada izbjeljujete kosu, ton je tako važan. Trebali bi komplimentirati ton kože i boju očiju, ili biti potpuno suprotno za pravu izjavu.

Osobno mislim da ta boja radi najbolje za kratku kosu. Bleach dodaje teksturu na kosu i kraći, lako je stiliziran. Konačno, potreban vam je dobar šampon, uređaj i primjena tretmana barem jednom tjedno. Kada izbjeljujete kosu, uklonite sve boje i kosa može postati suha. Zamjena sadržaja lipida u kosi od vitalne je važnosti i ponovno se primjenjuje na vlagu.

"Ovo je važno kako ne bi oštetila vašu kosu. Također, kada dođete do korijena učinio opet idite na dobar frizerski salon. Ako se boja prebaci preko laptopa, završit ćete s bendom i neravnomjernom bojom. "

1/50

2/50

3/50

Zanimljivi Članci

50 načina da se sruši siva kosa i bude kralj srebrnih lisica

Simone Holtznagel x Gumball 3000 Get Racy za pogodak

Kako nositi šal (i gledati Trés Europske radiš)

Watch Trailer za novi James Dean Film 'Life'