50 razloga zašto je sportska jakna kralj stila

Anonim

Uz opuštanje kodova odijevanja i visokog i niskog stila koji usmjerava mušku odjeću čak i klasični blazer ima mnogo veću težinu u našim ormarićima. Skakač ima mnogo uloga za igru. Koja je dobra vijest zaista, s obzirom na kvalitetu napravljenu, sjajno izrezana jakna može vam koštati slatku količinu. Više razloga i mjesta za nošenje, znači da ćete dobiti više bang za vas blazer mužjak.

Office spremni? Ti to znaš. Vikend vrijedan? Kladim se. Više nije jednostavno gornja polovica odijela, (nekada formalna) jakna je danas vaš najbolji modni prijatelj, svako godišnje doba i odjevni kod. Evo 50 načina nošenja blazera - od ulice do ceremonije.

Blazer učiniti i ne

Dom Bagnato, dizajner i direktor Dom Bagnato propisuje: "Osigurajte da je vrećica odjeće izdržljiva i da je sastavljena od prirodnih vlakana kako se bolje oporavlja. Tako ćete uvijek izgledati svježe. "

I, prema riječima Tom Riley, osnivača i krojača zaglavlja u P.Johnsonu, ako znate pravila vezivanja, možete ih savijati - samo malo. "U konačnici, šišanje je ključ i mora biti svestran", kaže Riley.

Evo kako radimo i ne bavimo se stilom:

  • Pridržavajte se pravila za postavljanje krojača. "Potražite blazers koji su lagano konstruirani. Dakle, imajte drugačiji osjećaj da nosiš jaknu i da se osjećate opuštenijima ", kaže Bagnato.
  • Ali nemojte previdjeti mekoću. "Najbolji blazers su vrlo lagani i meki. Meka konstrukcija znači da se oblači i oblači ", kaže Riley.
  • Pokušajte eksperimentirati s tkaninama. "Pletenice od tkanine, svjetleći sjajni pleteri, jednostavni tkani obični tkanine i lanene ili lanene svilene mješavine su sve sjajne", kaže Riley.
  • Držite se pobrinite se da je vaša neutralna igra s blazerskim igračima na pravom mjestu. "Držite se jednostavnim bojama i običnim teksturama. To olakšava stil i pomaže u radu s vašim ormarima ", kaže Bagnato.
  • Nemojte učiniti vaš nakit kao žarište uredske odjeće. Držite se na mornarici, ugljenu ili crnoj, tako da imate bilo kakvu šansu za bilo kakvu prigodu. "Dodajte pribor za podizanje vašeg izgleda", kaže Bagnato.
  • Nosite tenisice s izgledom casual blazer. Držite se čistom, minimalno dizajniranom. Ništa spremno za teretanu.
  • Igrati se uz potkošulje. Kožnu košulju i kravatu lako se može zamijeniti običnom pamučnom majicom, pletenom majicom ili grbom.
  • Ne dopustite da vaša košulja vise dulje od vašeg blazera na leđima. Izgleda kao tvoj mali koji nosi očevu odjeću.

Sada, ovdje su četiri besprijekorna načina nošenja blazer - bilo gdje, bilo kada, za bilo kojeg čovjeka. "Ali, to je sve o tome kako je dobro i ako je prikladno za pojedinca", upozorava Riley. "Sve se može učiniti loše i sve se može učiniti dobro."

# 1 Tee i traperice

Prerušiti se blazer? Izbacite uvijek prisutnu košulju s ogrlicom i kravate i premjestite se u osnovnu pamučnu majicu. Ali postoje neka pravila: držite se ravno (bez ikakvog uzorka ili tiska), neutralne (bijele za dan i crnu za noći) i pazite da je tanka sposobnost da se izbjegne glomaznost. Okruglo vrat je neater opcija, i zaustavlja iskušenja plutajućeg v-ruku koja puže ispod vašeg kaputa. Konačno, majica bi trebala završiti samo pored struka, tako da ništa dugo nije visjelo pokraj vaše jakne.

"Prijedlog je" Ugodan sam ", kaže Riley.

T-shirt bolji par s nestrukturiranim blazers, kao strukturirani tip (platno i obloženi) izgleda malo OTT s položi leđa. Što se tiče dna? Ne hlače, već traperice, prilijepljene tamnim pranjima u tankom (hlače). Minimalističke tenisice su velika ulična opcija ili mokasinice za antilop za nešto malo pametnije.

# 2 džemper, košulja i chinos

Savršeno za povremeni petak ili pametan subotnji ručak, ova pametnija kombinacija parobroza bit će ovisna o tome da li je to posao ili igra koju ćete upustiti. Budite osjetljivi na haljine, pridržavajući se nestrukturiranog blazera za ovaj izgled, u ukusnoj čekiću (pladnja, svjetlo prozorska ploča ili prstena) da se malo istakne. Ili naprijed patten i izabrao teksture, kaže Riley: "Idite za više rustikalna površina, možda čista mornarica koja ima lijepu razbarušenu prirodu."

Vikendom izgubite vezu s uredima i olakšajte sjenu vaših kliješta: bijelo ili kaki su savršeni nijansi. Šljunka dobro odgovara mornaricom, smeđim ili bežnim džemperom (pasteli mogu izgledati previše preplitno) i oštra Oxfordova košulja. Djelujte atletskom atmosferom džempera s tenisicama, dok se na radnom mjestu postavite za klasični pristup - brogues ili krupni jedini derbies.

# 3 Roll Neck i vunska hlača

Za zimu, nemojte gledati dalje od ove sezone je plesti, roll vrat. Kao i gore spomenuta majica, vrat svitka uklanja potrebu za kravatom. Ali, to ne mora biti precizna - ništa kabel pleten ili komadan za raslojne svrhe. Igrajte se s intarzijskim geotipovima ili jacquardima za izjavu pletu ili držite neutralno i neka tekstura radi pričajući. Tekstura stvara vizualni interes za tonalnu odjeću i privlači suprotne nijanse. Ovo izgleda poput glatke završne mornarske jakne s vratom od kremastog valjka i hlače s fijalom od drvenog ugljena ili dvodijelnih proizvoda, a za zimu i formalnosti za mračnije nijanse.

"Mislim da bi kaput mogao doći kao polovica mornaričkog odijela ako je detaljno i strukturirano na odgovarajući način", dodaje Riley. Opet, cipele usmjeravaju korake odjeće. Tenisice su prijateljski nedjeljne, dok čokoladne Derby čizme ili oštrcadni lukovi stvaraju izgled koji je savršeno dan-noć.

# 4 odijela za hlače, košulje i kravate, cipele odjeće

Formalnosti blazera znače njegovu izradu za ured. No, nedodirljivi korporativni izgled danas nije prihvatljiv. "Ovisi o liku, ali superfini merino s mekom strukturom može biti vrlo gladak i oštar, ali ima velikodušnost zbog svoje mekoće", dodaje Riley. Iako postoji fleksibilnost, držite se na ugljen ili mornaricu i oštru nebo plavu košulju (s cutaway ili ravno točka ovratnik), opredjeljuju za suptilne provjere u tamnoj boji, ako vam se sviđaju uzorci.

No-fuss blazer čini ga čvrstom bazom (a ne značajkom), uvođenjem dodatne opreme lagano. "Držite vezu opuštenu u teksturiranoj tkanini ili idite u funky pletivo kravatu, opting za uzorkom košulja, ako vam se sviđa", kaže Bagnato.

Izbjegavajte fantastične pribor / kao što su boutonniere ili cvjetni zatik za ured, to je također previše Pitti Uomo-dandy. "Ali, ako nisi nosila kravate, uvijek nosite džepni šešir", kaže Bagnato. Želite jazz up your rever? Suptilni, metalni tonski remen (koji odgovara vašem satu), što je puno bolje.

1/54

2/54

3/54

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ed Westwick, David Gandy i Dougie Poynter

Učenje čvrste gospođe Look

Najbolji blazers i marke za muškarce za kupnju Right Now

5 Must-imati muške svijeće za gospodin