50 načina da se sruši siva kosa i bude kralj srebrnih lisica

Anonim

Možda ste staromodno (ili sramotno). Možda su vam bogovi genetike blagoslovili s punom glavom sive stvari u vašem dvadesetom stoljeću. Kakva god ugledna kategorija u koju padneš, samo želimo da znate da se sijeda kosa neće izbjegavati.

Naravno, pojava sivila može ukazivati ​​na to da se krećete u životu, ali što je još važnije, to je simbol nečije lukavosti i upornosti u ovom velikom lošem svijetu; to pokazuje da ste bili oko vremena na najgore i sada ste na vrhu svoje igre. Vaš sljedeći korak? Posjedujete ga. Evo 50 načina da se stijene sijede frizure.

Stvari koje trebate znati

Suprotno općoj uvjerenju, srebrne lisice i dalje mogu postići onaj nadraženi izgled, s obzirom da se sa srecom obrađuju s poštovanjem.

Stiliranje kose

Kako siva kosa postaje istaknuta na muškoj glavi, izgled nijansi također će slijediti odijelo. Zato je važno odabrati pravu frizuru koja će naglasiti sive, a ne osvijetliti dijelove tjemena (žao nam je kukuruz). Galerija bi vam trebala pomoći s ovim dijelom, ali prije nego što dođemo i razmotrimo važnost različitih tonova i mnogih nijansi sive.

Ako ste pretežno blijedo kože, koristite malo sivog pokrivenog proizvoda kao što su nježne boje pjene. To će vam pomoći razbiti uočljiv "bijeli na bijelom" izgledu. Oni s tamnim kožnim tenom trebaju ograničiti tretmane sive boje u pokrivanju jer pokušavate dati sivi zdraviji prijelazni ton, a ne izgledaju poput Geoffrey Edelsten.

Održavanje

Drugo, svakako koristite pristojan šampon i uređaj. Odabir jeftinijih alternativa često će isušiti kosu nakon svakog pranja i uskratiti je od dobrih stvari kako bi je izgledao prirodno. Redoviti sastanci s vašim frizerom također su neophodni za srebrne lisice. Jeste li ikada vidjeli Tom Hanksa u castu? Nitko nema vremena za to. Držite ga stilski i hladna siva će vratiti.

Zagrljaj

Ništa ne sjaji svjetliju od sive osim povjerenja. Zato prihvatite unutarnju-srebrnu lisicu i nosite vrste odjeće koja će vam dati trajni osjećaj stila. Ulazak na dapper izgled je vaš najbolji kladiti ovdje i ostavljajući svoje kapi-prepuna hlače iza je vjerojatno mudrija opcija.

Pokrij to

Ako ništa od navedenog nije ono što onda razmislite o pokrivanju. Postoje mnogi proizvodi vani koji možete koristiti kod kuće koji će vam donijeti svoju originalnu boju kose natrag. Proizvodi su došli dug put i potpuno su prirodni izgled.

1/50

2/50

3/50

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Jason Derulo, Ryan Reynolds i Terry Crews

Rasvjetni kamion Rover x Brabus-Startech

20 najboljih muških casual jaknih za pametan i avanturistički

50 cool načina za rock afro