506 Lounge uzima uznemiravanje od muškaraca

Anonim

Uzimajući ponos na vaš fizički izgled i grooming navike je nešto što snažno potičemo ovdje u D'Marge. Međutim, unatoč činjenici da muškarci za njegu postaju dobro i istinski uspon, istraživanja pokazuju da se samo 25% Aussie boksa osjeća ugodno u salonima.

Nedavna istraživanja također su pokazala da 32% muškaraca koji žele vosak, lice ili manikuru ne bi pogriješili jer pronađu tradicionalne salone previše ženske, a 21% je previše neugodno. Ali to nije ono što tvoje djevojke govore. 38% žena želi da njihov partner više brine o svom izgledu, a 64% će vjerojatno dati čovjeka koji je brinuo o svom izgledu.

Tu ulazi 506 Lounge u Sydney's Strand Arcade.

"Muškarci žele izgledati dobro jednako kao i žene, ali mogu se osjećati zastrašujuće u posjeti ženskom dominirajućem salonu. Pokrenuli smo 506 kako bismo zadovoljili potrebe Aussijevaca koji žele izgledati i osjećati poliran bez stigme ", kaže 506 osnivač Michael Dykes.

U elegantnom salonu možete se opustiti, gledati dokumentarac ili film, slušati glazbu i uživati ​​u hladnom piću dok se razvrstavanje vaših muškaraca za njegu organizira.

506 Lounge nudi specijalizirane tretmane posebno prilagođene muškarcima, uključujući vruće ručnike, waxing, manikure, pedikure, facials i masažu.

Postoje čak styling, prehrana i osobni trening usluge, tako da možete ostaviti osjećaj kao novi čovjek i zadržati svoju djevojku sretna.

Zanimljivi Članci

Vodič za nadahnuće: 50 načina da nosi plavu odijelu

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Lewis Hamilton, Hugh Jackman i Ansel Elgort

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Predstavljamo Jess Lee Buchanan za Gloutir Magazine