55 Frizure srednjih duljina muškaraca i ideje za šišanje

Anonim

Ako ste malo zlatnih zrna kada se radi o vašoj kosi - ne prekratkom, ne predugo, ali u međuvremenu - bit ćete drago znati da ima dosta inspiracije kada je riječ o muškim srednjim frizurama.

U stvari, frizure od srednjih duljina su među najpopularnijim s vašim omiljenim muškim slavnim osobama. Dovoljno je uzeti Chris Hemsworthove plave kose bez napora, sve promjenjive frizure Leonarda DiCaprida, Bradley Coopers oštre i sklupljene kose ili Colin Farrellovu mezu dugačak stil.

Srednjom duljinom kose, bez obzira jeste li ga dulji na vrhu i oštri na stranama, ili ostavljate na tousled i bez buke, ste otvoreni za više styling opcije koje mogu biti dio obrijane, ravno, valovita i naravno, s malo ili onoliko proizvoda u vašoj kosi koliko vam se sviđa.

Pogledajte neke od maskih srednjih frizura i frizure ispod.

Muškarci srednje frizure: Savjeti i trikovi

Samo zato što ne ljuljajte razrađen mohawk ili trulju, ne znači da ne biste trebali trošiti bilo koje vrijeme styling i održavanje kvalitete svoje srednje dužine kose rez. Uz ove jednostavne savjete i trikove možete preuzeti svoj vrhunski poklopac od sivog do dapper.

  1. Počnite s čistom, ručnikom sušenom kosom.
  2. Koristite sušilo za kosu, počnite usmjeravati zrak prema gore do vlasišta dok se potpuno ne osuši.
  3. Koristite četku kako biste skinuli neželjeni volumen na vrhu sa strane.
  4. Ako imate valovitu kosu, radite u mat paketu ili vrhnju.
  5. Ako imate ravnu kosu, pokušajte s voskom koji je veći sjaj. Ili, za mokro izgled, češalj kroz neki dopust u kondicioniranju od korijena do vrha kada je kosa još vlažna.

STRUČNI TIP: Anthony Nader - sirovi frizerski salon Sydney

# 1 Mmm stil između koje nikad zapravo ne definira da li rastu kosu ili ako jednostavno niste imali vremena vidjeti svoju frizuru. Osobno, volim ovaj izgled jer mislim da daje karizmatičniji i mekši osjećaj vašem izgledu.

# 2 Da bi kosa bila kompaktnija za vaše vlasište tako da ne izgledate poput lavova, pokušajte ispirati kosu u najhladnijoj temperaturi vode i tada ćete imati više kontrole tijekom dana.

# 3 Druga je tajna da ako želite staviti neki proizvod, dodajte svoj lagani vosak u vlažnu kosu i vaše dobro.

# 4 Calvin Klein Platinum S / S 2014 je vaš ide na nadahnuće ovdje.

STRUČNI TIP # 2 - Međunarodni stilist, Kevin Murphy

# 1 Trenutni izgled srednje dlake je u osnovi kratka kosa i malo je izrasla, malo iznad ušiju. Što god radite, nemojte ga više stilizirati, želite da kosa ima prirodnu teksturu i mat površinu.

# 2 Velika je stvar za rezanje srednjih duljina da su tako svestrani i s pravim proizvodima, svaki dan možete imati novi izgled.

# 3 Mnogi muškarci ne pranje svoje kose pravilno, ali ako dopustite da vam kosa raste, korištenjem dobrog šampona i kondicionera od vitalne je važnosti kako bi izgledao sjajno.

# 4 I rez je stvarno važan. Obavezno zatražite od frizera za kvadratni oblik, jer ako je rez previše okruglo, izgledat će ženstveno.

RELATED: 80 Curly & Wavy frizure i šišanje Ideje za muškarce

1/80

2/80

3/80

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018