60 muškaraca obrijane frizure i frizure ideje

Anonim

Muškarci obrijani frizure su kucali od dana kada su se vojnici borili na bojnom polju, ali su došli na suvremen način kada su slavne osobe kao što je David Beckham ljuljaju na nogometnom igralištu.

Nakon Beckhama, frizura je doista stekla zamah kada su druge slavne osobe i mnogi igrači Svjetskog kupa, poput Ronalda i Neymara napustili svoje duge brave za obrezane i obrijane, to je malo duže na vrhu. Danas, posjekotina je prerasla u hibridne muške obrijane frizure koje imaju malo više tijela, teksture i pokreta, ali nude jednostavnost i izuzetno jednostavne mogućnosti stylinga.

Skupili smo galeriju s više od 40 slika koje će vam dati nadahnuće ako želite obrijati frizuru / frizuru. Ako se osjećate doista avanturističnim, možda se pripremite za neki rad Vanilla Ice inspirirani obrasci obrijani u stranu. Ili ne.

Muškarci obrijane frizure: Savjeti i trikovi

Obrijana kosa izgleda kao prilično jednostavan stil za postizanje, zar ne? Pa, to ovisi o tome jeste li muškarac koji brine o kosi na glavi, bez obzira na to koliko malo toga postoji ili tko je sve o bezbrižnom stylingu. Ako ste zainteresirani za vašu obrijanu ili blijedu frizuru, pogledajte ove najbolje savjete i trikove.

  1. Koristite vodenu brizgalicu, slegnite natrag na stranu kose.
  2. Uzmite sušilo za kosu i postavite na visoku toplinu.
  3. Koristite okrugli kist, počnite na stražnjoj strani glave i okrenite kotač unatrag dok gurajte kosu prema naprijed i prema gore. Provedite sekciju po odjeljku, istovremeno isušite brušenu kosu.
  4. Nastavite do ruba kose, četkajući kosu naprijed i gore, dok sušite, a zatim provodite dodatno vrijeme na samom prednjem dijelu za dodatni volumen. Kosa treba biti usmjerena prema gore prema kutu od oko 60 stupnjeva.
  5. Uzmite četvrtinu veličine iste pomade na bazi vode i radite kroz vrh kose, zadržavajući visinu i oblik od sušilica za kosu.
  6. Završiti s eksplozijom kosu, primjenjuje oko 10 inča od glave.

MUŠKARSKI SAVRŠENI POKRIVANJE - Phoenix Thompson, glavni hairstylist, American CREW Australia

Pozdravljamo sada promjenu stila. No, nikada se ne bojite, visoki konusni obrijani izgled još uvijek je prisutan, dečki jednostavno ne nose dovoljno gladak i njegovan, zagrli visinu i teksturu na vrhu.

Pitajte brijača ili frizer za visoki konus s izloženosti vlasišta. Ovaj izgled postiže mušku formu glave ako imate malu težinu nakupljenu prema krugu glave. Odspajanje na vrhu je cool, ali zatražite da se krunica pomiješa za kvadratni profil.

Ova frizura omogućava promjenu stylinga kada je to prikladno, što ga čini super svestranim. Može se nositi uredno dizajniranim za rad, a promjena završnog vikenda samo je izbor proizvoda.

Osušite u američkom CREW Firm Hold gelu za temelje ovog stila, nakon čega slijedi američki CREW grooming krema za visoki sjaj, ili američki CREW Defining Paste za matte učinak s teksturom.

Slijedite autor - D'Marge urednik i osnivač, Luc Wiesman na Instagram @lucwiesman

1/60

2/60

3/60

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Jason Derulo, Ryan Reynolds i Terry Crews

Rasvjetni kamion Rover x Brabus-Startech

20 najboljih muških casual jaknih za pametan i avanturistički

50 cool načina za rock afro