Adriana Lima objavila najavu o karijeri

Anonim

Adriana Lima upravo je napravila veliku najavu o vrsti modeliranja koju planira izrezati u budućnosti. Čini se da kada jednom dostignete zrelu starost od 36 godina, vrijeme je da promijenite igru.

Victoria's Secret Angel, koji je samo prošao pistu u godišnjoj lingvističkoj emisiji branda u Šangaju (novac borba!), Objavio da više neće odnijeti svoju odjeću "zbog praznog uzroka".

Ova najava donosi suzu mnogim čovjekovim očima širom svijeta. Posebno naš, kao što smo imali Adriana označiti pozirati u godišnjem kalendaru 'Babes & Bacon' . Babes & Bacon je već dugo vruće vlasništvo kod mnogih masivnih garažera domaće mehaničare. Tim ovdje sada mahnito traži zamjenu.

Lima je dodao: "Primio sam poziv za mogućnost snimanja seksi video o meni koji će biti objavljen i dijeljen u društvenim medijima".

Da, to smo bili, izvorna ideja našeg 'seksi društvenog medijskog filma' s Adrianom koja nosi 100kn Istra Bacon bikini. Iako je to bila ukusna ideja, nije trebalo biti. Bikini bi trebao biti na dražbi za dobrotvorne svrhe ili se pojede s jajašima i prsima.

Poštovamo Adriana odluku, ali vjerujemo u dugovječnost Babes & Bacon.

1/6

2/6

3/6

Zanimljivi Članci

Vodič za nadahnuće: 50 načina da nosi plavu odijelu

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Lewis Hamilton, Hugh Jackman i Ansel Elgort

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Predstavljamo Jess Lee Buchanan za Gloutir Magazine