Aesop Channels Bond u Londonu je većina Instagrammable Store

Anonim

Australski stručnjaci za njegu kože u Aesopu poznati su po tome što su stvorili neke od najluksuznijih proizvoda za njegu u igri. Oni su također voljeni zbog oduševljenog oka za dizajnom, veličanstveno prikazani na svakom minimalističkom paketu iu svakoj od 100 jedinstvenih maloprodajnih trgovina širom svijeta.

Najnovija trgovina koja se pridružila prestižnoj liniji otvorila je u Londonu u trendu četvrti Chelsea. Napravljen u partnerstvu s dugogodišnjim suradnikom Aesopa Snøhetta, novi britanski američki brod inspiriran je klasičnim filmovima James Bond, a možda i najbolji doživljaj shoppinga zaslužnih za fotografiranje grada.

Snøhetta je transformirala industrijsku imovinu od 108 četvornih metara u Duke of York Square s dramatičnim odmakom od uobičajenog neutralnog estetike Aesopa. Dvanaest ogromnih lukova definira prostor koji se proteže od centraliziranog stupca do obodnih zidova, izrađenih u počast konkretnim oblicima koje koristi brazilski modernist Oscar Niemeyer.

Oko kolone je tanjur u obliku diska s poliranim vrhom od nehrđajućeg čelika i staklenim staklima, stvarajući iluziju "vodenog zrcala". Kao iu svim Aesop trgovinama, sudoper je dizajniran tako da bude središnja točka prostora - prirodna točka interijera.

Snøhetta je zamijenio Aesopovu obično podcijenjenu paletu boja za nešto malo podebljano - gipsana gipsana keramika, oprana u blijedoj crvenoj sjeni, donosi toplinu širenju i futurističkoj arhitektonskoj strukturi trgovine. Smeđe boce marke marke marke prikazane su na metalnim policama i nišama uz zidove.

"Kontrasti stvoreni grubim površinama zidova od mekog, poliranog izraza jasnih oblika od nehrđajućeg čelika, igra s gradijentima boja, kao i promjena svjetlosti u cijelom prostoru, sve naglašavaju osjećaj dubine prema dizajn ", objasni Snøhetta. "U kombinaciji s tradicionalnim lukovima i futurističkim elementima poput sudopera, dizajn nastoji potaknuti kupčev osjećaj znatiželje".

Aesop Duke of York Square Snøhetta je prvi stalni projekt u Velikoj Britaniji i Aesopova najveća prodavaonica u Europi. Očekujte da biste ga vidjeli kako se pojavljuju na feedovima svojih omiljenih Insta-influencera.

RELATED: 16 Must-Have Muški proizvodi za njegu

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Jason Derulo, Ryan Reynolds i Terry Crews

Rasvjetni kamion Rover x Brabus-Startech

20 najboljih muških casual jaknih za pametan i avanturistički

50 cool načina za rock afro