AFR kruna vrhunskih restorana u Australiji

Anonim

Australska ugostiteljska industrija samo je proslavila najveći dan u godini. Australski financijski pregled brojio je dobitnike svojih godišnjih nagrada za restorane, okrunivši 100 najboljih restorana u Australiji na svečanom događanju u Sydneyu.

Ova je godina obilježila treće izdanje australskih Top Restaurants Awards, koje su predstavile Qantas i Australian Financial Review . Za razliku od drugih industrijskih nagrada, na njih su glasovali najviše 500 kuhara i ugostitelja u zemlji, što znači da pobjednike odabiru vršnjaci, a ne kritičari hrane. Nema jasnijeg znaka da je restoran vrijedan razgledavanja od pohvala svojih konkurenata.

"Ovaj vrh 100 je važan jer svatko želi jesti gdje kuhari jedu", izjavio je poznati pisac i nagrade supridatelj Jill Dupleix. "Ovaj popis je sve to strast, znanje i poštovanje, formalizirano".

Njezin suvoditelj Terry Durack, glavni kritičar restorana za Sydney Morning Herald, kaže da su nagrade za restorane tradicionalno upravljane od strane kritičara "ali kad razgovarate s kuharom, nikad ne pitaju drugog restoranskog kritičara gdje će jesti; pitaju kuhara. "

Najvišu čast 2017. godine otišla je u Victoria's Brae, dok je kuhar / vlasnik Dan Hunter dobio dodatne pohvale, uz nagradu "australskog kuhara".

"Kao kuhar, Dan je inteligentni perfekcionist i kao vlasnik tvrtke ponovno piše pravilnik o regionalnim restoranima diljem Australije", rekao je Durack. "Kopanjem i dijelom krajolika Brae stvara vrlo posebno mjesto za sebe gdje možete imati jedinstveno viktorijansko iskustvo."

Popis 2017. pokazao je veću zahvalnost za regionalne restorane nego prošle godine, s ukupno četrnaest restorana u prvih 100 smještenih izvan glavnih gradova.

"Novi vrh 100 pokazuje da je raznolikost velika snaga australske večere. To čini večerati mnogo zanimljivijima kada svaki doživljaj bude različit, a ne isti ", rekao je Durack.

"Kao i uvijek, čarolija je u mješavini, pogotovo u onom zadivljujućem deset najboljih. Sa svime od vinogradarskih restorana do londonskih restorana čini vrhunac 100 pravih listova u pogledu onoga što je dobro tamo, upravo sada ", dodao je Dupleix.

Naći ćete prvih 10 pobjednika gore navedenih nagrada za Top Restorane u Australiji 2017., a ovdje ćete pronaći cijeli popis. Nemojte pregledavati prazan trbuh.

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018