Airbnb & Pantone stvorili su 'izvan kuće' inspiriran bojom godine

Anonim

Susretili smo Pantone's bujni izbor za Boja godine 2017 u prosincu. Živa boja, nazvana Zelenilom, simbol je obnove i optimizma, te podsjetnik na traženje veze s prirodom.

Godine je i potpis sjenke također tema vrlo poseban dom u Londonu, koji je sada dostupan za iznajmljivanje za £ 200 po noćenju na Airbnb.

"Ikad ste se pitali kako je to korak u boju? Ili provesti noć u boji? "Pita popis. "Pantone poziva vas i vašu obitelj da provedete do tri noći u našoj jedinstvenoj kući" Inside In ", što donosi život Pantone boju godine 2017, zelenilo, svježe i žestoko žuto-zelenu nijansu simbola novih početaka, evocirati prvih dana proljeća kada zelene prirode oživljavaju, obnavljaju i obnavljaju. "

Dom u londonskom trendovnom četvrti Clerkenwell prolazio je od samog početka do rukava Pantonea i Airbnba. Suradnici su stvorili unutarnju i vanjsku oazu sa šumskim prijemom, zatvorenim staklenikom i vlastitim privatnim Groundskeeperom. Prođite kroz Pantone vrata i osjećat ćete se kao da ste ušli u Narniju koja je ekološki prihvatljiva.

Tijekom boravka, gosti se pozivaju da se tuširaju u Rainforest Roomu i okupaju se u tropskoj laguni dolje. Živa mahovina zamjenjuje tradicionalnu kupašu. Daju se lagana i zdravstveno osvježavajuća osvježenja (uključujući, naravno, hladno prešane zelene sokove). Gosti su također dobrodošli da uzmu reznice iz biljnog vrta i odaberu lišće oko kuće kako bi napravili čaj.

Kuća "Outside In" dostupna je za rezervacije preko noći između 27. siječnja do 30. siječnja, što znači da ćete morati brzo krenuti ako želite spavati u ovom lisnatom urbanom odstupanju.

Alternativno, ako noćenje nije na karticama, možete istražiti Pantone x Airbnb kuću sudjelovanjem u Airbnbovoj novoj značajci, Iskustva, tijekom dana. Sudionici iskustva mogu naučiti više o životu biljaka, stvoriti vlastiti terarij ili napraviti vlastiti gin.

Svi prihodi od rezervacija će ići u AIGA, neprofitne profesionalne udruge za dizajnere, a Pantone će odgovarati troškovima. Pogledajte gore i rezervirajte ovdje.

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018