Aldijeva bočica od 35 dolara okrunila je najbolji whisky u svijetu. Opet

Anonim

Loše vijesti, škotski destileri. Vaša luksuzna magarica upravo vam je predala bocu viski od 35 dolara s popustnog lanca supermarketa Aldi.

I kako bi utrljao sol u rane, suci srijede špicerskih Scotch Whiskey Mastersa nisu samo dodijelili jednu, nego dvije zlatne medalje Aldijevim whiskyom. Visoki bijeli Scotch Whisky i Islay Single Malt Scotch Whiskey obojica su dijelili vrhunske priznanja pored mnoštva ekstravagantnih sudionika poput Chivasa Regala.

Samo jedna boca je dostupna u australskim Aldi trgovinama, ali kao i kod većine stvari kao što su coveted nagrade, vjerojatno će biti rasprodan po vrijeme kada ste pogodili svoje lokalne. Unatoč tome što se zaliha ponovno napuni, možete očekivati ​​maloprodajnu robu 8-godišnjaka u maloprodaji za oko 35 USD, dok je Islay Single Malta s lokalnom prodajom u prošlosti iznosio 70 USD (18 godina) ili 90 USD (21 godinu -star).

The Highland Black sadrži bilješke od heather, leaf jagoda, i limunovog ulja dok Islay Single Malta će razonoditi na svjež i zestier lik profil. Najnovije nagrade vruće su od stražnjeg dijela Aldijevih zlatnih medalja iz prošle godine, gdje je njezin rozvin vina ponio srebro i njegovo gin roped u više priznanja.

Sad gdje je taj kupon bon za naplatu.

Zanimljivi Članci

50 načina za crtanje cvjetnih grafika i ne izgledaju kao baka's sofa

Apartman s novim suvremenim nogometašem

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Conor McGregor, Floyd Mayweather i Channing Tatum

Justin Bieber nosio je 300.000 dolara vrijedan dijamantni sat kako bi vidio njegovu svadbenu pastoru