Alex Rodriguez pokazuje kako pravilno odijevati kao sredovječni čovjek

Anonim

Kad se upoznate s besmrtnom Jennifer Lopezom, izgleda pristojno jednostavno nije dovoljno dobar.

Srećom, Alex Rodriguez ima ono što treba u odjelu za stil kako bi igrao krilca talentiranom zabavljaču. Za one izvan SAD-a koji ne znaju, 'A-Rod' - kako je poznat, bivši profesionalni bejzbol igrač koji drži sličan status Tom Brady u igri.

Njegovi dobici tijekom desetljeća nisu samo dolazili iz terena. U posljednje vrijeme Rodriguez je pokazao svoju snagu u muškom odjelu ormara dok je bodovao neke pobjede s masom u stilu. Ništa novo ovdje, zar ne? Pogrešno. Kao 43-godišnji sredovječni čovjek, Rodriguez je savršen primjer kako se odijevati za svoju dob.

Njegova rotacija niti uključuju niz odijela koji se bolje uklapaju na veliki okvir nego uobičajeni Dwayne Johnsonov prijelaz.

Izložite jednu: Svileni bež tkanina odjevena u paru s nebeskom plavom košuljom i crnim kravate s uzorkom. Izgleda da je savršen za ljetne dane.

Izložba B prikazuje svoje pametne casual večernje odjeće. To se sastojalo od vrlo vitke jakne od smijeha od maršala tweeda, koja je bila ispisana otvorenom košuljom ogrtača, crnim hlačama i crnim haljinama.

Od tamo je sve bilo o mornarici s tri varijante kako ispravno rock boju. Pogledajte pažljivo i vidjet ćete i jednu s debelim rebrima za taj dodir Sprezzatura i talijanskog njuha. Posljednji je naš pobjednički poklon zahvaljujući slatkim madmanskim vibracijama koje su postignute košuljicom za provjeru i čvrste bijele džepne četverokute.

1/5

2/5

3/5

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ed Westwick, David Gandy i Dougie Poynter

Učenje čvrste gospođe Look

Najbolji blazers i marke za muškarce za kupnju Right Now

5 Must-imati muške svijeće za gospodin