Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Anonim

Nitko ne zna vašu veličanstvenu šablonicu bolje od vas. Dok se najdraža majka može tvrditi da je ta činjenica, na njemu postoji medicinska (i nadljudska) strana koju nitko od vas vjerojatno nije znao.

Kako znamo? Razgovarali smo s dr. Zacom Turnerom kako bismo otkrili neke od najzanimljivijih stvari koje muškarci nikada nisu tražili da saznaju o svom kuracu.

Dakle, bez obzira na vašu bezvrijednu, znajte svoje snage i ograničenja i zapamtite stvari ovako: muškarci orgazam 6 sekundi i žene 24 sekunde. To znači da biste trebali probati najmanje 4 puta više krugova kao i vaš partner.

To je težak zadatak, ali sigurni smo da ste do njega. Od jutarnjeg drveta do učinaka pušenja do obrezivanja, evo što niste znali o svom penisu.

1/10

Vaša se izgradnja može ocijeniti

Veličina vašeg penisa kada je uspravna ili njegov tumor (krutost vašeg vojnika) - može se mjeriti na skali od četiri koraka: veći, ali još uvijek nije krut; nije dovoljno teško za penetraciju; tvrtka za seks, ali ne i tvrdo; i potpuno zabrtvljen.

2/10

Bakterije na vašem drobljenju mogu dovesti do povećane infekcije

Vjerojatno ste svjesni da je vaš debelo crijevo puno različitih bakterija, od kojih su mnogi od pomoći. Na vrhu penisa nalazi se i vlastita kolonija bakterija, ali ti sitni životinjice mogu utjecati na vaš rizik od infekcije ako ste neobrezani - sigurni da možete dobiti šljuku, ali biste također mogli nositi kondom.

3/10

Jutarnje drvo može povrijediti

Bilo da sanjate o seksu ili ne, vjerojatno se probudite spremni za akciju većinu jutra kao i većina muškaraca. Zapravo, mužjaci obično doživljavaju između tri i pet punih erekcija tijekom noći tijekom duboke faze pokreta brzog oka. Neki muškarci mogu dobiti erekcije tako teško da postanu bolni. Koliko teško? Dosta je za to da ostane teško satima gdje postaje medicinska hitna situacija poznata kao priaprism.

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil