Ekspertna frizura otkriva tajnu dobivanja savršene frizure

Anonim

Dobili smo pravo za nekoliko metrosexualnih trenutaka. Glumite kao da ste imuni na stil slavne osobe i previše zauzet za nešto više od brze zamke ujutro, ali stvarnost vam je stalo do frizure. Pitanje je, kako odabrati pravu frizuru koja vam najbolje odgovara?

Postoji mnogo čimbenika koji dolaze u igru, uključujući stvari poput oblika lica, kose i prirodnog načina na koji vaša kosa voli sjediti. Danas je tvoj sretan dan. Imamo nagrađivani frizer Anthony Nader na brodu koji će vam pomoći da izgledate i osjećate se najbolje, jedan dio u isto vrijeme.

Istraživanje prije vašeg sljedećeg imenovanja

Gledate na stilske ikone za svoju odjeću, pa zašto ne za kosu?

"Mnogi ljudi dolaze u moj salon s pozivom na dapper hairdos svoje omiljene zvijezde", objašnjava Nader. "Ako se ne možete pripremiti ispred vremena ili jednostavno podignete nekoliko slika dok se opuštate u frizerskom stolcu, olakšat ćemo naš posao. Vjerojatno ćete ionako biti na svom telefonu. "

Nader kaže da je fotografska inspiracija neprocjenjiva tijekom faze ranih konzultacija. To će osigurati da su i frizer i klijent na istoj stranici, a što je najvažnije, završite s frizura koju ne mrzite.

Komunikacija je ključna

Uz savjetovanje u tijeku, vaš stilist bi trebao imati nekoliko pitanja za vas (ako ne, možete biti u pogrešnom objektu). "Jednom kad vam se svidio o rezu, on može procijeniti koliko će to dobro djelovati", kaže Nader.

Teme razgovora trebale bi obuhvaćati vaše:

  • Tip kose
  • Tekstura kose
  • Lifestyle navike

Posljednji dio je često zanemaren faktor koji Nader naglašava. "Jeste li spremni provoditi vrijeme svako jutro ponovno stvoriti novi izgled zvijezda? Ako je odgovor ne, frizura je poprsja, čak i ako su vam linije prikladne za to. "

Pratite savjete stručnjaka

Jedna od prvih stvari koje će frizerski učitelj učiniti jest pogledati vaše uzorke rasta. "Recite da imate oči na jednom od Beckhamovih ikonskih frizura, ali imate val u kosi. Stil nije izvan dosega, ali moraš biti spreman isušiti val iz svoje kose tako da odgovara gospodinu B-u ", kaže Nader.

"Je li to predanost koju ste spremni napraviti?"

Razumijemo. Teško je pustiti ideju kad vam srce bude postavljeno, ali slušajte stručnjake ako oprezno gledaju. Postoji razlog zašto oni znaju hoće li to funkcionirati ili ne. Ako vaš hairstylist smatra da je vaša kosa previše tanka da odstrani pogled, nemojte ga uzeti kao uvredu - uzmite ga kao konstruktivnu povratnu informaciju koja će vas voditi na pravedan put do boljeg stila.

Budite realni s održavanjem frizure

Na kraju dana, najvažnije je da stil koji odaberete odražava tko ste i kako želite biti opaženi. Trendnost je u redu, ali nikad ne utječe na udobnost i samopouzdanje.

"Vidite one prekomorske muške modne parade i sve prozirne stvari koje idu uz njih (da ne spominjemo velike proračune) i lako je uhvatiti u nešto što nije praktičan izbor", objašnjava Nader.

"Udaljite sve dalje dok ne gledate kosu. Je li to stil u kojem ste stvarno uzbuđeni za ponovno stvaranje ili je li vaš zamišljeni mjehur nestao s provjerom stvarnosti koliko je teško stvoriti? "

Zapamtite da su modeli i slavne osobe napisane da izgledaju na određeni način za određeno vrijeme. Ako živite zauzet stil života i ne možete si priuštiti jedan sat svaki jutro kako biste razvrstali frizuru, onda je odgovor očigledan.

Upoznajte svoje proizvode kose

Na temu stručnog savjetovanja uvijek pazite na savjete vašeg frizera o proizvodima za kosu i najnovijim rješenjima za njegu kose. S njima se bave u prosjeku osam sati dnevno, šest dana u tjednu tijekom cijele svoje karijere. Dajte ono što vam preporučujemo za mjesec dana i ako to ne funkcionira, recite im, a zatim donesite svoju odluku.

Zanimljivi Članci

50 načina da se sruši siva kosa i bude kralj srebrnih lisica

Simone Holtznagel x Gumball 3000 Get Racy za pogodak

Kako nositi šal (i gledati Trés Europske radiš)

Watch Trailer za novi James Dean Film 'Life'