'Analitičari' kažu kako će Bitcoin vjerojatno ući u kvartu sljedeće godine

Anonim

Trenutno u iznosu od $ 9.081, Bitcoin je predvidio da će dosegnuti 36.000 dolara u 2019, prema analizi tvrtke Wall St strategije o kripto-valuti rudarstvu učinkovitost dobitke.

I to je jedna od njihovih konzervativnih procjena - iako je 36.000 dolara "najvjerojatnije" meta izvješća fonda, Sam Doctor (jedan od autora) napisao da Bitcoin može završiti bilo gdje između 20.000 i 64.000 dolara, ovisno o tome kako financijski, strujni i tehnološki krajolici razvijati tijekom sljedeće i pol godine.

Čak i niži kraj tog raspona predstavlja rast od 113 posto od trenutne cijene bitcoina, dok je optimističnija procjena 583 posto više.

CRYPTO: Naš quant / data scientist @fundstratQuant objavljuje #bitcoin mining bijeli papir. Crypto mining ekonomija vodi / objašnjava cijenu BTC-a - predlaže 39.000 dolara po bitcoinu od YE19. ključni takeaways ispod.pic.twitter.com/f5ZQ4py3jS

- Thomas Lee (@fundstrat) 10. svibnja 2018


Razlog za optimistično predviđanje izvješća je stalno isplativiji omjer cijene bitcoina i troškova rasta rudara (P / BE). Kao što je izvijestio CCN, ovo se pokazalo "pouzdanom dugoročnom razinom podrške" za vodeću kriptoznu valutu, a budući razvoj rudarske infrastrukture "podupire aprecijaciju cijena bitcoina do kraja godine 2019."

"Očekujemo da će rudarsko gospodarstvo rasti tijekom narednih nekoliko godina i predviđati BTC cijenu od oko 36.000 $ do kraja 2019. godine na temelju povijesnog prosjeka 1, 8x P / BE multiple" (analitičar fonda Sam Doctor).

Iako je važno napomenuti da je Fundstrat oduvijek govorio o Bitcoinu, istina je da tvrtke kripto-mininga povećavaju svoje poslovanje nakon prošlogodišnjeg tržišta bikova (čak i nakon pada).

Kao što je izvijestio CCN, Bitmain, svjetski proizvođač rudarskih hardvera, kaže da je u 2017. godini zaradio čak 4 milijarde dolara, a Canaan - njegov najveći konkurent - priprema se za početnu javnu ponudu (IPO) vjeruje da će mu dati procjenu od milijardu dolara. "

Ovo, u kombinaciji s vijestima da su najveće financijske institucije Wall Streeta (Goldman Sachs i The New York Stock Exchange), kao što je izvijestio The New York Times, "Rad na platformi za online trgovanje koja će omogućiti velikim investitorima da kupuju i drže Bitcoin, "Bi trebalo biti dovoljno za zagovornike digitalne valute da nastave vidjeti svoje bankovne račune kroz zlatne nijanse.

U međuvremenu? Samo kažite vašem stanodavcu: "pola puna ne pola prazna, kunem se!"

Zanimljivi Članci

50 načina za crtanje cvjetnih grafika i ne izgledaju kao baka's sofa

Apartman s novim suvremenim nogometašem

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Conor McGregor, Floyd Mayweather i Channing Tatum

Justin Bieber nosio je 300.000 dolara vrijedan dijamantni sat kako bi vidio njegovu svadbenu pastoru