Očigledno Vaša sperma će povećati ako prestanete nositi donje rublje

Anonim

Napokon je dokazana teška istina koju ste poznavali. znanost.

U nedavnom istraživanju SAD-a istraživači s Harvard School of Public Healtha iz TH Chana otkrili su da muškarci koji su nosili bokserice imali 25 posto veći broj spermija od onih u uskoj donjoj rubnici. Drugim riječima, idite komandom i nikada više nećete ubaciti praznine.

Znanstveno objašnjenje objavljeno u časopisu Human Reproduction je naravno malo složenije od toga. Ona se odnosi na održavanje hormona koji utječu na broj spermija sretni. Istraživanje koje je obuhvatilo 656 muškaraca pokazalo je da hladnije temperature oko testisa povećavaju proizvodnju spermija.

To je zbog činjenice da je proizvodnja sperme najosjetljiviji na temperature iznad 34 stupnja Celzija (92F). Ovaj fenomen se može vidjeti u toplijim danima kada vaši testisi drže donji dio tijela, u usporedbi s hladnijim danima kada se približavaju tijelu.

U području donjeg rublja, gaćice i kratke hlače drže skrotum bliže tijelu, što uzrokuje zagrijavanje testisa. U međuvremenu, bokserice sadrže labaviji i "zračniji" fit, što je više pogodno za proizvodnju sperme.

Podaci iz istraživanja pokazuju porast ukupnog broja spermija od 17 posto uz 33 posto više spermija kada se uspoređuju boksače na donje rublje čvršće. Srećom, ovo otkriće ne utječe na oblik spermija ili kvalitetu DNA - to je jednostavno igra s brojevima.

"Budući da muškarci mogu mijenjati vrstu donjeg rublja koje odluče nositi, ti rezultati mogu biti korisni za poboljšanje funkcije testisa čovjeka", kaže voditelj istraživanja, dr. Lidia Minguez-Alarcon.

Iznenađujući rezultati izvedeni su protiv čimbenika koji utječu na proizvodnju spermija, uključujući muškarce, indeks tjelesne mase (BMI) i osobne navike kao što su pušenje i. mi vas ne dijete. korištenje vruće kupelji.

Budite upozoreni ipak, mijenjanje donjeg rublja danas neće jamčiti veći broj spermija sljedeći dan.

Autor istraživanja objavio je dr. Jorge Chaverro BBC-u da "treba oko tri mjeseca da se cijela populacija sperme mijenja, pa planirate unaprijed".

Ondje imaš. Tko je rekao da je slobodno bacanje na dnevni svijet bilo smetnju društvu?

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015