Apple predstavio projekt zastavnog znaka za Melbourne's Federation Square

Anonim

Cupertino, upoznaj Melbourne. Apple je danas predviđao svoj planirani projekt borbe prije završetka u nadolazećim godinama.

Koncept dizajna usredotočit će se na ogroman prostor namijenjen povećanju javnog prostora i pružanju dnevnog programa aktivnosti za poticanje i obrazovanje zajednice.

Što to točno znači za vas? Besplatna učenja kroz teme poput fotografije, stvaranja glazbe, razvoja aplikacija, likovnih umjetnosti i još mnogo toga u sklopu programa "Danas u Appleu" Appleovog trga. Te se sesije izvode svakodnevno i vode ih vlastiti Appleov profesionalni profesionalci.

Osim toga, projekt će ugostiti i neke od najboljih svjetskih kreatora i talenata visokih profila kako bi istražio kako se tehnologija koristi u njihovom kreativnom procesu.

Jedna od pobjedničkih značajki dizajna Apple Federation Square vrijedi napomenuti da je samostalan oslanjanje na obnovljive izvore energije. Ova je inovacija omogućena kroz partnerstvo s Federalnim trgom i Victorijskom vladom koja je osigurala preko 200 novih pozicija u Appleu i nekoliko stotina građevinskih radnih mjesta.

"Oduševljeni smo što ćemo krenuti naprijed u procesu planiranja za naš novi dom na trgovačkom trgu u Melbourneu i bit će čast pozvati svjetske klase galerije i muzeje u Melbourneu naših susjeda", rekla je Angela Ahrendts, viši potpredsjednik tvrtke Apple, Retail.

"Apple Federation Square poštuje izvornu viziju plaže, s ugovorenim dizajnerskim konceptom i širokim rasprostranjenjem što povećava mogućnosti zajednice da uživa u ovom poznatom kulturnom središtu".

Postao Appleov najznačajniji dućan na južnoj hemisferi, Apple Federation Square će nastojati stvoriti okruženje u kojem se zajednica neprimjetno okuplja, prodaje, uči i nadahnjuje.

Web stranica će u potpunosti iskoristiti prednost uređenja krajolika Federacije Trga s izravnom izloženošću rijeci Yarra.

1/2

2/2

3/2

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018