Najbolji australski vrhovi Australije koji vas neće poslati prekinuli su

Anonim

Proveli smo dosta vremena ovdje na D'Margeu koji se pjevao lirski o najboljim svjetskim pićima, a nitko nije dobio više odjekujući prijem od starog mate whiskeya.

Destilirano alkoholno piće koje je počelo živjeti u Europi prije nego što se krene prema SAD-u i Japanu oslanja se na različite specifične žitarice i drvene strugotine kako bi se postigao poseban profil okusa koji obožavatelji traže. Kada se dodatno uparen s konstantom starenja, poznatom kao vrijeme, često se događa magija.

Danas ne gledamo samo na nedostižnu. To je sve o ukusu, pristupačnosti i najbolje cijenjenom australskom viski koji vas neće slati. Također smo iskoristili um i iskustvo Martina Ebera od vremena za whisky na ovom kako bi se osiguralo da je lokalni izbor je na mjestu za bilo koji nepce.

Whiskey jednosmjernog malte

Prvo u lokalnoj postavi je Melbourne's Starward Single Malt Whisky, pobjednik najboljeg australijanskog single malt na 2013 World of Whiskey Awards. Eber nam objašnjava da zbog prirode industrije viskija u Australiji, svatko (s izuzetkom nekoliko) čini tako malo stvari. To znači da je još uvijek vrlo "craft" scena ovdje i kupci će pronaći lokalne boce cijene kao takve.

Oba Starwardova Apera i Wine Cask Editions su pobjednici ovdje i na oko 90 dolara po bocu (trgovina oko), whiskeys su dostupni za svakoga tko želi uzimati uzorke lokalnih proizvoda. "Najvažnije, oni su krvavi dobri viski", dodaje Eber.

Bilješke o degustaciji: glatka, slatka i neusporediva složenost
Dostupnost: Da
Cijena: od $ 90

Neprijateljski jednoslojni viski

Bezakonja je jedan maltični viski koji dolazi iz Tin Shed Distilling skupine u Južnoj Australiji. Pristup koji su uzeli je obrtnik i može se kušati u rezultatima. Domaće zrno i lokalni treset puše po lokalnim izvorima Mallee panjeva i njihovi vrhovi se ne filtriraju.

"Dok je njihov viskija cijena oko 150 dolara, oni čine 200 mL boca za 50 dolara, što je stvarno dobar način da ga probati", kaže Eber.

Bilješke o degustaciji: Dodir dima s podebljanim plodovima i eukaliptusom
Dostupnost: Da
Cijena: $ 50 - $ 150

Završetak Hellyers Road Single Malt Pinot Noir

Ovo je definitivno jedan od jedinstvenih izraza koji dolaze iz Australije, iako je ime neko vrijeme bilo oko. Hellyers Road Single Malt Pinot Noir Završetak stari je u američkoj hrastovini (ex-Bourbon) i završio u francuskom hrastu (ex-pinot noir) kako bi osigurao poseban profil okusa među iskusnim ljubiteljima jednog slada. Također je glasao jedan od Deset najvećih Whiskeys u svijetu u 2015. godini u Velikoj Britaniji, tako da ćete znati da je dobro za džep kuka.

"Iako njihove ranije stvari nisu ništa za pisanje kući, njihove novije stvari je dobro", kaže Eber. "Njihov Pinot završetak je ispod 90 dolara, dostupan većini mjesta i ima lijepu jedinstvenu obrt s upotrebom Pinotovih lonaca."

Bilješke o degustaciji: Ljetni citrusi, limun i naranče, koji se zadržavaju u slatkom sloju papra i začinima sličnima crvenom vinu
Dostupnost: Da
Cijena: 92, 80 USD

Pivski pehar jednoslojni viski

Dosljedna dostupnost čini Bakery Hill Single malt whisky jedan od ne-brainers ove kategorije. Njihov profil viskija proširuje se na pet različitih izraza (isključujući njihove boce s ograničenim puštanjem), a sve im obilježavaju složeni okusi koji bi trebali zadovoljiti nepce svakog dobavljača koji želi uzorkovati dobar lokalni viski.

Koristili su američke hrskavice Bourbon Barrels (bivši Jack Daniels) kako bi stvorili uravnoteženo piće koje omogućuju da sjaj i malto od vanilije budu zvijezde.

Bilješke o degustaciji: višeslojno staklo zelenih jabuka, začinjeno meda s ukusom jabukovača.
Dostupnost: Da
Cijena: od 135 dolara

Archie Rose White Rye

"U redu, tehnički nije viski, to je raži duh", kaže Eber. I dalje je dostupan i to ga čini dobrodošlicom uljezom na lokalnom popisu hitova viskija. Bijela kukuruz dva puta se destilira u bakrenim posudama pomoću rijetke sladne raži i ječma dobivenih od finih proizvođača.

Što je još važnije, to je jeftino i osvojio je niz nagrada, uključujući Svjetski najbolji neobuzdani whisky na New York World Wine & Spirits natjecanju (USA) i najveći svjetski neobuzdan roštilj whisky na američkim Whisky Mastersu.

Bilješke: Cimet, muškatni oraščić i zeleni bilje od jabuka
Dostupnost: Da
Cijena: 89 USD

Za više vijesti i recenzija o najnovijem viski iz cijelog svijeta, svakako provjerite vrijeme za whisky

Zanimljivi Članci

Alejandra Guilmant ekskluzivno za poslastice! [NSFW]

Levon Muradian Photography [NSFW]

Lauren Engel trese ga s Aussie Babes za C-glave

Samo muške marke kupaćih kostima koje trebate za ljeto