Strašan dar za muškarce kada nemate ideju što kupiti

Anonim

Kupnja vašeg čovjeka dar je napunjen pištolj. Ako ste previše zastrašujući i on mu se ne sviđa, riskirate gubit puno novca. Ali, ipak, to bi vam moglo dovesti do lošeg odnosa.

Kako bi vam to izbjegavalo (i tako da čarape, dodirne vezice i zatvorene biljke, koje su namijenjene umiranju usamljene smrti, mogu se vratiti na neukusnu hrpu otpada odakle su došli), sastavili smo popis najjedinstvenih i funkcionalnih darova vaš hunker polovica ikada će ležao oči.

Kako odabrati dar koji će zapravo voljeti

Ovisno o tome koliko dugo ste bili u vezi, to bi vam moglo lako izvući. Ako niste bili zajedno sve to dugo, suptilno provjeriti da mu se sviđa - na primjer - vino, prije nego što se spljoži na berba vina. Ako ste bili oženjeni već tisućljećima, vjerojatno ste mu kupili fer iznos onoga što on voli - pa ga malo prebacite. Znam, kao u spavaćoj sobi.

Što treba izbjegavati

Donje rublje (osim ako ste pročitali ovaj vodič), sve što možete zamisliti od svog tvrdoglavog tete Susan, slabo skrivenog poklona za sebe, istaknutih savjeta (npr. Treadmill, deodorant itd.), JBHifi darovni bon za stvari koje bi radije odabrali se.

Kako je opravdati

Rođendan, Valentinovo i Božićni darovi ne zahtijevaju nikakvo opravdanje. Ni godišnjice. Međutim, ako nestrpljivo kupujete svog čovjeka znak ljubavi, samo napravite svoju priliku; počiniti prijevaru s kreditnim karticama, ući u program pranja novca, lažirati, varati, ukrasti, reći mu da pronađeš svog najboljeg partnera vrhunski privlačan - mogućnosti su beskrajne!

Je li vaš izgovor razvrstan? Sada samo odaberite svog čovjeka.

1/26

Za Runner & Swimmer Man

Kada beba vidi JLB's Wireless In Ear slušalice, njegove zamršene bijelih jabuka slušalice će biti željno odbaciti. Ovi JLB-ovi su dizajnirani da ostanu udobno - na mjestu tijekom vježbanja, a sve dok gledaju uglađeni AF. Najbolje od svega - zapravo će ih upotrijebiti. Od 300 dolara.

KUPITI

2/26

Za književnog čovjeka

Ako želite obogatiti vašeg opsjednutog dečka kroz ljetnu čaroliju, cijenit će taj poklon kralja smeće proze, Chas Smitha. Od 25 dolara.

KUPITI

3/26

Za žednog čovjeka

Eko-ljubazni muškarci će biti zaljubljeni u ovaj rezni rub, elegantnu bočicu vode koja ostaje hladna 24 sata i vruća za 12 godina. Od 35 dolara.

KUPITI

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil