Badass Barbers bi trebao biti sljedeći na Instagram

Anonim

Od presavijanja do smetnji do Trumpianovih combovers, kosa dlaka dolaze i odlaze tako brzo da je teško držati korak. Nastojimo vam procijeniti najnovije trendove u muškim frizurama i njegu, ali za dodatnu inspiraciju, Instagram je odgovor.

Najzahtjevniji barbari na svijetu okreću se Instagrama kako bi podijelili svoje izglede i omiljene proizvode sa sljedbenicima žednim za slatkiše folikularnih očiju. Učinite vaše lice (i glavu) uslugu provjerom hrane ovih heroina prije preslagivanja.

Mislimo da ćete se složiti da su smicanje (sorry) savršenstvo.

Morris Motley

Post koji dijeli MORRISMOTLEY (@morrismotley) 23. prosinca 2016. u 9:13 sati PST


Australski brijačnica Morris Motley čini muškarcima iz Melbournea svježe izgleda iz svoje kuće u trendu Collingwood. Više od 10 godina, osnivač Rob Mason je oborio svoje vještine u analizi lica i istražio mješavinu novih i klasičnih tehnika struganja kako bi postigao čiste, muške stilove - nacrt za njegovu marku potpisa prilagođenog muškog rezanja i stylinga.

Blind Barber

| 524 Ulica Lorimer, Brooklyn.

Post koji dijeli Blind Barber (@blindbarber) dana 6. lipnja 2017. u 9:16 sati PDT


Blind Barber zauzima prvu nekretninu u Los Angelesu i New Yorku gdje pomaže muškarcima da postanu prijatelji dok ih obradjuju na osvježavajućim terasama iz barova i kafića. Otkako su otvorili izvorno mjesto na Manhattanskom East Villageu, osnivači Jeff Laub, Adam Kirsch i Josh Boyd pokrenuli su još dvije trgovine i ekskluzivnu liniju proizvoda za njegu.

Nomad Barber

Upravo je pronašao ovaj lijepi pucanj snimljen @ dennislodesigns na krovovima Hong Konga! Držao sam svoj telefon s baterijskom svjetiljkom u usta tako da sam mogao vidjeti gdje sam rezanje! Naporno radite na novoj epizodi, zaboravili koliko je potrebno da se videozapisi podnose. Hoće li biti sutra, lijepo rano početi na moj dan da završim sve. #thenomadbarber

Post koji dijeli NOMAD BARBER (@nomadbarber) dana 14. prosinca 2014. u 12:09 sati PST


Miguel Gutierrez, poznatiji kao Nomad Barber, kultivirala je masivan Instagram nakon što je počeo putovati svijetom kako bi naučili nove tehnike borbe. Navijačica Liverpoola zgrabila je neke ozbiljne milje na njegovoj globalnoj turneji, koju dokumentira na YouTube kanalu, kao i njegovu IG hrani. Njegovi besprijekorni rezovi također imaju stalne domove u Londonu i Berlinu. Provjerite ga ovdje.

Jason Schneidman

Još jedna transformacija, i još jedan sretan klijent, prokleto volim svoj posao "

Post koji dijeli Jason Schneidman (@themensgroomer) 7. siječnja 2017. u 15:26 PST


Jason Schneidman, stilist i slavna osoba, zalaže za Southern California, surfanje, glasne motocikle, brze automobile i legende rock glazbe kao što je Jim Morrison kao nadahnuće iza svoje besprijekorno čiste vibracije. "Čovjek bi trebao izgledati i osjećati se bezbrižno i samopouzdano", kaže Jason, "na način na koji se odijeva i način na koji nosi kosu. To je ono što čovjeku čini iskreno seksi. "

Mark Bustos

Ako se ikada osjećate kao da vas život spušta, brojite svoje blagoslove. Imam samo 19 fotografija na ovoj fotografiji - na groblju na vrhu nadgrobnih spomenika. Mjesto koje ta djeca nazivaju domom. @williamyan #BeAwesomeToSomebody

Post koji dijeli Mark Bustos (@markbustos) 23. svibnja 2017. u 7:40 sati PDT


Iako je on najomiljeniji brijač Phillip Lim, a Marc Jacobs kao klijent, Mark Bustos predstavlja nešto više od površnog glamura. On se zove "humanit-HAIR-ian" - kad ne posjeduje škare u Three Squares Studio u New Yorku, on pruža besplatne rezove beskućnicima i potiče druge da šire pozitivnost svojim osobnim motom (i hashtag) "Budite divni nekome „.

Schorem

Djevojčice na poslu, sveto jebeno gledaj onu cijev piva kada @ the_bloody_butcher stoji opušteno i bez brige u svijetu. Vratite se na staze za The Bloody Hippo. Prekrasna noć iako radite s @pirate_paulus, @saifiction, @namakubitattoo i izvan tečaja @jelleinmyear #gettinpiggywithit #piggypiggypiggycantyousee #sometimestheLardjusthypnotiseme #lordsofthelard #videokilledtheradiostar #psychoticnight #TheBloodyHippo

Post koji je podijelio Schorem (@schorembarbier) 18. svibnja 2017 u 12:03 PDT


Stara školska brijačnica Schorem specijalizirana je za tradicionalne frizure i vruće ručnike ravne britve (s crticom zabave, putovanja, pića i drugih šarmantnih šljunkova na boku). Sjedište u Rotterdamu, retro rock 'n' roll zvucima Schoremove posade, zaradilo je kult koji je slijedio toliko posvećen da su odlazili na svjetsku turneju i bacili vlastiti koncert pod nazivom ScumBash za posljednje četiri godine.

Andrew radi kosu

Prije nekoliko godina vidio sam The Time Traveller's wife, au nekoliko scena Eric Bana (vjerojatno pogrešno napisana) imao je malu trbuščić, ali mislio sam da je tako cool. To je bio prvi put kad sam vidio tešku kosu na stražnjoj strani muškog reza koja nije izgledala nov inače glupo meni. Prije otprilike godinu dana klijent mi je donio sliku Jeffa Bridsa od oko 1984., a imao je jednaku težinu na tijelu (sličan onome što vidite na Han Solou u prvom filmu Zvjezdanih ratova). Ponovno sam to volio. Na desnoj glavi, stvarno volim tešku liniju na vrhu. To je dovršeno s @adhbrand #ADHwet

Post koji dijeli frizerski salon (@andrewdoeshair) 6. travnja 2017. u 8:05 PDT


Andrew Kozak iz Andrewa Hair ima cijeli Instagram carstvo. Na njegovu primarnom računu, @andrewdoeshair, Kozak ima fotografije svježe pokrivenih klijenata. Drugi račun, @ADHbook, sadrži priče iza naslonjača. A treći, @ADHbrand, usredotočuje se na liniju proizvoda ADH. Kozakova skrbna filozofija temelji se na podučavanju svojih klijenata nijansi njihove posebne kose i naoružavanju s uistinu prilagođenim savjetima.

Šećerne lubanje

"Najbolji dio svakog dana je u suradnji s mojim bestie #heathens", danas je uvijek epicness kollab s nevjerojatnim @maidencolor na strašan @ stefanjames #sickestdays #dowhatyoulove #thesugarskullsloft @thesugarskullsloft ✂️ #hairlife #maidencolor

Post koji dijele SUGARSKULLS (@sugarskulls) 28. lipnja 2017. u 11:53 PDT


Ako niste isključeni riječima poput "kosa glupanica", "hairfuturist" i "hairbros", šećerna lubanja - ili Carlos Ramos - je Insta račun za vas. Ramos nastoji stvoriti nosive svakodnevne izglede s pravom količinom pregibnog ruba. Nedavno je zatvorio cigaru i žbuku - šećerni skulls loft u Los Angelesu - ali njegova stranica Instagram još uvijek je aktivna i odbija redovitu inspiraciju muških frizura.

Matty Conrad

Nikad nisam pronašao ništa što je zadovoljavajuće kao rezanje kose. Jednom ćete potrošiti nekom drugom ljudskom biću sa svrhom duše da ih izgledaju i osjećaju najbolje. Nema ničega poput izgleda lica lica kada se osjećaju dobro o tome kako izgledaju. To je poput magije. Dajemo ljudima povjerenje i potičemo njihov osjećaj ponosa, dostojanstva i samopoštovanja. Ove stvari nisu prirodni ishod savršeno izvedenih haircut.it rezultat je brižnog srca sa željom da služi drugima. Rad koji radimo iza naslonjača dolazi iz naših ruku, ali čarolija koja dolazimo dolazi iz srca. #worldluckiestbarber

Post koji dijeli Matty Conrad (@mattyconrad) 12. lipnja 2017. u 9:07 PDT


Matty Conrad, samoznačen "najbogatiji brijač na svijetu", proveo je 15 godina kao vrhunski stilist, kreativni platformerski umjetnik i uspješan vlasnik salona prije nego što je njegova strast za tehničkim preslagivanjem pristajala da uđe u svijet borbe. Otvorio je svoj prvi dućan u Kanadi 2010. godine na kritičnu pohvalu i lavinu međunarodnog tiska. Posuđivanje oba tradicionalnih modrica i suvremenih muških frizura, Conradov jedinstveni stil ga čuva na vrhu muške opskrbljivačke industrije u Sjevernoj Americi.

Zanimljivi Članci

Alejandra Guilmant ekskluzivno za poslastice! [NSFW]

Levon Muradian Photography [NSFW]

Lauren Engel trese ga s Aussie Babes za C-glave

Samo muške marke kupaćih kostima koje trebate za ljeto