Baume je Richemontov novi pristupačan brand marke koji je potpuno prilagodljiv

Anonim

Ako ime zvuči poznato tada ne biste pogriješili. Baume je novi brand spinoff iz švicarskog satera Baume & Mercier koji će se usredotočiti na isporuku suvremenih komada koji nude razinu prilagodbe i održivosti koja se nikad prije nije vidjela u grupi Richemont watch.

I prije nego što dođemo do tehničkih detalja, to je osobito povoljno s cijenama počevši od čak 540 USD. Baume je uspjela postići ovu cijenu zahvaljujući upotrebi kvarca i japanskih mehaničkih pokreta Miyota uz eko-prihvatljive materijale kao što su trake od prirodnih i revolucionarnih materijala - mislim na plut, lan, pamuk, Alcantara i PET plastiku.

U nastojanju da izmiče svoj identitet među mlađom generacijom, Baumeovi satovi neće sadržavati nikakve plemenite metale ili životinjske materijale. Svi će modeli imati aluminijsku kutiju umjesto nehrđajućeg čelika, a za razliku od konvencionalne oznake od 3 sata, također se nalazi zasebna kruna u znaku od 12 sati.

Trenutno su satovi dizajnirani u Ženevi i okupljeni u Richemont objektu u Nizozemskoj. Postoje planovi za podizanje više proizvodnih lokacija na kojima će se satovi prodavati tako da se tranzit za proizvod i ugljični otisak mogu dodatno smanjiti.

Baume će za sada pokrenuti dvije kolekcije: Iconic Series i serije Custom Timepiece. Ikona će imati 41mm slučaj u kombinaciji s novim materijalima i Miyotinom automatskom kretnjom koja pruža 40-satnu rezervnu snagu.

U međuvremenu, Custom timepiece dolazi u različite stilove s 41mm malim sekundama, 41mm retrogradnom inačicom, 35mm modelom moonphase i 35mm malim sekundama. Prilagođavanje tih dijelova može se dodatno mijenjati nizom opcija za slučaj, završetkom rukohvata, remenima i slogom.

Sada možete pogledati Baumeov online konfigurator za izradu vlastitog sata. Riječ upozorenja, prilično zarazna.

Zanimljivi Članci

Smart Casual službeno je mrtav - ovo je kako nositi haljinu kod 2018. godine

Kako nositi smoking i gdje da biste dobili jedan

Lauren Engel i prijatelji dolje ispod za časopis C-Heads

Airbus predstavio 'Day & Night' suite prve klase kompletan sa spuštenim krevetom