Beard Season One korak bliži milijunskoj bradi s Richardom Bransonom

Anonim
Što učiniti kada dođete licem u lice s milijardom ikona Sir Richard Branson? Zamolite ga da naraste bradu, naravno. Pa, barem je to bio ono što je osnivač JE Jimmy Niggles to učinio kad se prošli tjedan sastao s engleskim poslovnim magnatom.

Zapravo, Branson je posljednji veleposlanik za This Is Beard Season, Aussie organizacija koja pretvara ozbiljno impresivne brade u životne spasiteljske razgovore kako bi izazvala svijet kako bi rezervirala provjeru kože za melanom.

Ideja Nigglesa za This Is Beard Season bila je inspirirana dugogodišnjim prijateljem Wesom koji je tragično izgubio svoju bitku do agresivnog oblika raka uzrokovanog melanomom u 2010. godini u mladoj dobi od 26 godina.

"Bili smo doslovno u Wesovu probuditi, a tu su bili stari poljoprivrednici u kutu bara koji je imao nevjerojatnog velikog farmera, čarobnjake i zapitali smo se zašto nitko našem dobu više ne baca brade? Bilo je to prije 6 godina, a nitko nije razvio bradu u naše doba ili mlađe, pa smo bacili tu ideju i pomislili kako se raste brada podiže poštenu predanost. ista vrsta obveze koju trebate ići i dobiti provjeru kože ", kaže Jimmy.

Danas Beard Season prolazi porukom kroz dihotomiju osobne interakcije i društvenih medija. Jednostavnim susretom s ljudima, započinjanjem razgovora i hranjenjem takvih susreta kroz stranicu Beard Season Instagram, Niggles je vidio kako kampanja dobiva nevjerojatan zamah i zauzima vlastiti život s vunastim lica.

U posljednje vrijeme, Beard Season je preuzeo Australian Open of Surfing, gdje je stručni tim iz WA-a provjerio kožu od 116 ljudi. "Od tih smo pronašli pet faza 2 melanoma - što je prilično mnogo kada trebate otići ravno do liječnika - i 29 ranoj fazi, ili prekancerozni BCC melanomima. Gotovo trećina svih koji su provjereni. ludo je."

Sada kada je fenomen Beard Season registriran neprofitabilan i generira ogroman nakon inozemstva, Niggles ima novi cilj - Million Dollar Beard.

"Želim prodati svoju bradu za milijun dolara. Došla sam do točke gdje sam mislio da ga ne mogu samo sjati sutra. sada ima tako veliku priču. Pomislio sam ako mogu prodati svoju bradu - odnijeti ga, staviti je u staklenu kutiju netaknutom, zajedno sa svim pričama svih ljudi kojima je pomoć spašena - onda bi to bio odličan način za društvo ili filantrop odbora i pomozite nam da poduzmemo slijedeći korak "

Dakle, sve dok Branson ne prođe kroz liniju s Beard Seasonom, svi noktići traže da "označite prijatelje i obitelj. Pomozite nam da širimo riječ. Ako je moguće, rastite bradu. To bi vam moglo odgovarati. To je pomalo napeta ideja, ali radi. "

RELATED: Grow Epic lica za kosu i borba protiv melanoma za beard sezona

Zanimljivi Članci

50 načina za crtanje cvjetnih grafika i ne izgledaju kao baka's sofa

Apartman s novim suvremenim nogometašem

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Conor McGregor, Floyd Mayweather i Channing Tatum

Justin Bieber nosio je 300.000 dolara vrijedan dijamantni sat kako bi vidio njegovu svadbenu pastoru