Bed Bugs je samo pronađen na letu Business Class i trebali biste se bojati

Anonim

Evo nekih zastrašujućih vijesti koje bi trebale učiniti vaš sljedeći izlet vrlo neugodan.

Bed bugovi nedavno su pronađeni na sjedištima poslovne klase Air India leta iz Newark Liberty International Airport u SAD-u Indiji.

Izvještaji iz Fox5NY-a pridružili su se bijesnim putnicima poslovne klase koji su odnijeli Twitter i izrazili svoju ljutnju i nelagodu na zrakoplovnoj liniji. Putnici su otkrili da su njihova sjedišta zaražena bugama u krevetu, uzrokujući da im "ugrize cijelo tijelo" kad su sletjeli.

Iako neki mogu tvrditi da je riječ o izoliranom slučaju jer vjerojatno nikada neće putovati u Indiju, još uvijek postoji zabrinutost kako su bed bugovi stigli na prvo mjesto i jesu li u zračnoj luci (vjerojatno).

Još jedno veliko pitanje postavljeno je koliko često se ta sjedala s avionom očistiti.

Ovdje su neke uznemirujuće slike putnika na brodu.

@airindiain @sureshpprabhu @narendramodi_in Suresh Prabhuji - upravo je stigao iz New Yorka na Air India 144 poslovnoj klasi s obitelji. Sva naša mjesta zarobljena su s bed bugovima. Gospodine, čuli smo za krevete bugova na vlakovima, ali šokirani da doživimo na našoj maharadi i to previše poslovni pic.twitter.com/m2GnfOpTO3

- Pravin Tonsekar (@pat_tons) 17. srpnja 2018

I posljedice.

Kakav bi vam posao bio #airindia #businessclass? AI me ipak mora stupiti u kontakt sa mnom, bez obzira na to ako sam pokušao ponovno uspostaviti kontakt s njima. @airindiain @ NewYorkTimes11 @ cnni pic.twitter.com/tDHfmhX0Vx

- Saumya Shetty (@saumshetty) 20. srpnja 2018

Jedan je putnik čak podigao dobru točku nakon što su njegova djeca bila hranjena krvnim ubojicama.

@airindiain moja supruga i troje djece su fleksibilne poslovne klase AI 144 iz Newarka u Mumbaiju; sada imaju ugrize bugova u cijelom tijelu; je ovo što smo platili 10.000 dolara za?

- Rohan, 19. srpnja 2018

Kashmira Tonsekar, putnik na letu, rekao je Hindustan Timesu da su upozorili posadu situacije koja je zatim raspršila odbojnik.

"Nakon nekog vremena, više su grešaka počeli izlaziti iz tog i drugih mjesta."

Air Indija je od tada izašla kako bi riješila problem putem izjave kojom je rekla da je "duboko zabrinuta s nekoliko izvješća o" bugovima "uzrokujući neugodnosti svojim cijenjenim putnicima".

"Ovo pitanje je ozbiljno shvaćeno i poduzeli smo sve moguće korake kako bismo pomno proučili i dalje ojačali naš sustav na svim razinama kako bismo osigurali da takvi izolirani incidenti putničkih poremećaja ne utječu na naš dosljedan učinak".

Zvuči li to vaša vjera u poslovnu klasu? Javite nam.

Zanimljivi Članci

50 načina da se sruši siva kosa i bude kralj srebrnih lisica

Simone Holtznagel x Gumball 3000 Get Racy za pogodak

Kako nositi šal (i gledati Trés Europske radiš)

Watch Trailer za novi James Dean Film 'Life'