Bell & Ross BR V2-94 Racing Bird Chronograph je priznanje za buduće utrke planova

Anonim

Vremensko ograničeno izdanje za konceptualnu utrku ravno je u ulici Bell & Ross.

Za konvenciju Baselworld 2018, francuska tvrtka za praćenje debitirala je BR V2-94 Racing Bird Chronograph, podebljani pilotov kronograf, koji izaziva elegantnu estetiku svoje konceptualne zrakoplovne platforme BR-Bird zajedno s jedinstvenim kokpitom na stražnjoj strani.

U ovom je djelu odsutan berba inspiracije s jasnim naglaskom na moderan izgled. Kućište od nehrđajućeg čelika od 41 mm sadrži BR-CAL.301, automatsko kretanje koje pokreće sat, minute, sekunde, datum i dvostruke kronografske brojače od 30 minuta.

Ove se pojedinosti finim kontrastom nad bijelim biranjem zahvaljujući narančastoj ruci sekundi i poddnevnim kronografima postavljenim u plavo i bijelo.

Arapske brojke također čine lijep dodir na prednjoj strani čitljivosti, a cijeli je komad poliran s plavim okvirom.

BR V2-94 Racing Bird Chronograph ima 42-satnu rezervnu snagu i 10 metara vodootpornosti. Doći će u ograničenom roku od samo 999 jedinica i biti u paru s bilo plavom kožnom remenom ili čeličnom narukvicom.

Ograničeno na 999 jedinica, BR V2-94 Racing Bird je pogonjen ETA 2894-2 (koji B & R naziva BR-CAL.301) i dostupan je na plavoj kožnoj traci ili čeličnoj narukvici.

Nijedna službena australska cijena još nije objavljena, ali cijena SAD-a trenutačno kreće od US $ 4, 400 za verziju kožnog remena. Ažurirat ćemo ovo nakon što je najavljeno lokalno određivanje cijena.

Zanimljivi Članci

Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Ed Westwick, David Gandy i Dougie Poynter

Učenje čvrste gospođe Look

Najbolji blazers i marke za muškarce za kupnju Right Now

5 Must-imati muške svijeće za gospodin