Bentley X Savile Row Bespoke kolekcija

Anonim

Od 1919. godine, Bentley je bio lider u vrhunskoj automobilskoj industriji poznatoj po ručno izrađenim detaljima, stručnim obrtima i beskompromisnom luksuznom. Te zajedničke vrijednosti čine tvrtku neočekivano idealnim kolegama Savile Rowovim legendarnim prilagođenim krojačkim kućama.

U slavlju svoje britanske loze i predanosti luksuznom životu, Bentley Motors naručio je četiri kuće Savile Rowa kako bi stvorili jedinstvene, suvremene interpretacije klasičnog jaknog hlača.

Dege & Skinner, Gieves & Hawkes, Henry Poole i Huntsman su prisiljeni staviti svoje twist na ikonastu odjeću U čast "Savile Row i Amerika: Sartorial Posebna veza" izložbu koja je nedavno otvorena u Americi.

"Ovo partnerstvo ističe dvije luksuzne tvrtke koje dijele povijest ručno izrađenih detalja i koji oboje nastavljaju tradiciju beskompromisne kvalitete u 21. stoljeće", rekao je Bentley u priopćenju koji najavljuje suradnju.

Nakon trenutne izložbe u Washingtonu, jakne će se vratiti u London i ostati na zaslonu u svojim kućama Savile Row. Obučene jakne dostupne su od svake kuće privatnim povjerenstvom.

1/9

2/9

3/9

Zanimljivi Članci

John Legend, Zac Efron i zajednički su ovog tjedna najbolje odjevene muškarce

Shades Of Cool s Brookeom Hoganom i Max Madeom

12 najpopularnijih slavnih muškaraca ovog tjedna [19.06.15]

Ove kratke frizure i frizure za muškarce će vas dobiti tijekom sezone