Bermudski trokut misterij je konačno riješen

Anonim

Zaboravite šarene kabane, slikovite plaže i rum koktele: Bermudska ljepota već je zasjenjena mračnim legendama koje okružuju zloglasne vode - poznate po nestalim brodovima, zrakoplovima i ljudima po volji.

Neki pripisuju nadnaravne sile mnogim neobjašnjivim nestancima koji su se dogodili tijekom godina, kao što su vanzemaljci koji hvataju ljude za proučavanje, utjecaj "izgubljenog" kontinenta Atlantide i vrtlozi koji sisaju objekte u druge dimenzije.

Međutim, tim znanstvenika upravo je otkrio ono što čini Bermudski trokut (vodu između Bermude, Miami i Puerto Rico) tako opasno. Istraživači sa Sveučilišta Southhampton izjavili su za Fox News da su "šaljivdžija" odgovorni za potapanje stotina brodova i zaustavljanje tisuća života na 270.000 kvadratnom milju dijela Atlantskog oceana.

Mislio sam da će Bermuda trokut biti veći problem u mom životu kad sam bio mlađi.

- Thoughts o tušu ™ (@ThislsPerfect) 26. srpnja 2018


Da bi testirali teoriju, znanstvenici su izgradili model USS Cyclops, koji je nedostajao 1918. i stavio ga na test protiv skitnica u unutarnjoj simulaciji. Otkrili su da valovi, koji se mogu nabubriti na visini od preko 100 stopa na otvorenom oceanu, brzo preplavili brod i prouzročili da potone.

Dr. Simon Boxall, znanstvenik oceana i zemlje, rekao je Foxu kako je zloglasno područje na Atlantiku "Može vidjeti tri velike oluje koje dolaze iz različitih smjerova - savršeni uvjeti za skitanje valova".

"Postoje oluje na jugu i na sjeveru, koje dolaze zajedno. A ako postoje i neki od Floride, to može biti potencijalno smrtonosna formacija skitnica. "

Također je rekao da što je brod veći, to je vjerojatnije da će biti uništen, budući da je otvoreniji za pola.

"Što je veći brod, to je veća šteta. Ako možete zamisliti skitvorski val s vrhovima na oba kraja, ništa ispod plovila ne smije se skočiti na dva dijela. Ako se to dogodi, može potonuti za dvije do tri minute. "

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015