Najbolji Bad-Ass Leather Jackets za muškarce da nose Right Now

Anonim

Prošlo je pedesetih godina Brando, McQueen i James Dean, kožna jakna je odavno izdržala dugotrajni ugovor s modernim čovjekom.

Bezvremenski komad odjeće vidio nas je kroz niz desetljeća bez napora, s tek manjim ramenima i glatkom kiselinom u osamdesetima. To je rekao, posljednjih deset godina bilo je dobro za kožnu jaknu, izglađivši bilo kakav neusklađen oblik i boje.

Danas muškarci imaju mnoštvo kožnih opcija koje možete izabrati putem najsuvremenijih luksuznih brandova. Zadnji poredak poziva jednostavno vam pokazuje kako pravilno nositi. Skinite i učite.

Poznavanje osnova

Ključ za kupnju kožne jakne je pronalaženje tipa koji već dobro vozi svoj osobni stil - nemojte biti netko koga ne.

Zatim, pričvrstite kosu (razmislite o tankom i ravnom prema tijelu), prije odabira vrste kože (tele, kravlje, janje ili kozje) i neutralnu boju. Neutralna boja osigurava da se vašem ormaru kao što je traperice može olakšati.

Počevši s finim detaljima je posljednji korak do personalizacije; odabirom koliko zipova, gumba i metalnih stvari koje želite - ili ništa uopće, sve je dio vašeg osobnog ukusa. Ako ste novi u kožne jakne početi s nečim čistim i understated prvi, a zatim se kretati gore kao što ste dobili više udoban s njima nosio. Koža je vaša kamenica.

Stil ga na putu

Kožne jakne zahtijevaju povjerenje. Poznate osobe i rockstars ih nose kako bi se istaknuli i napravili grungy stil izjavu. To je rekao, možete pronaći čisto-rez, više uvjerljiv tip. Poznavanje vašeg osobnog stila je važno, što vam pomaže u odlučivanju o tome koji je stil jakne najprikladniji.

Stilovi kožne jakne određeni su duljinom, načinom zatvaranja ili zipovima (i koliko hardvera ima) i ovratnikom. Općenito postoje tri vrste: "bombaš", "biker" i "racer".

Bombe su nestale

Bombaš je najsretniji izgled. Prepoznat po duljini struka, jakna je izrađena od mekane kože, koja je sklonija biti lakta, dajući mu opušten izgled. Jakna ima kontrast trim (ponekad u kontrastnoj boji i tkanini), koji obično miješa struk i rukavne manžete za kratak spoj. Hardver u minimalnom, sa samo simetričnim zipom na prednjoj strani, s funkcionalnim bočnim zatvorskim zrncima - ili bez.

Biker Boss

Biker (mislim da Marlon Brando) ima velike rebraste i ogrlicu, koji se može oboriti za dodatnu sigurnost. Prepun metalnog materijala (klinovi, utikači i zatvarači), prednji zatvarač je obično asimetričan, dopuštajući široj strani da se sklopi ispod svog partnera.

Idi Speed ​​Racer

Trkač je najzastupljeniji, unatoč motocrossu. Oni su jednostavni jakni s malim ovratnikom koji zatvara zatvarač ili uopće može biti bez ovratnika. Ravno zakvačene, nisu obložene plišanom tkaninom i nemaju revera ili dodatni hardver za bljesak stvari.

Usredotočite se na fit

Pristajanje kožne jakne - kao odijelo - najvažnije je. Ali, za razliku od lošeg prikladnog jaknog ili jakne, kožne jakne se ne mogu lako mijenjati i skupo je ako to učinite.

Pa što biste trebali točno tražiti? Jakna bi trebala sjediti prianjati na konture vašeg tijela, s ramenima oštrim i kvadratnim na ramenu - poput blazera.

Kožna jakna nije stvarno dizajnirana za nošenje više slojeva - više fine džemper ili t-čaj - tako kupiti najmanju veličinu koja se uklapa, omogućujući malo rastezanje dogoditi. Ruke bi se trebale moći slobodno kretati, a ne osjećati se neugodno i neugodno. Duljina rukavaca trebala bi obezglaviti zglob i donji dio dlana treba rezati na traci remena.

Mršavi muškarac trebao bi se odlučiti za uske ili elastične pojaseve, sužavajući dio tijela i naglašavajući ramena. Veći gospodar trebao bi ići ravno - izbjegavajući sve što će se držati gruda i bumps. Isto pravilo vrijedi i za mišiće, teretane narkomane.

Ukratko, kožne jakne su skupe - osim ako ste više jeftinog tipa, pa se igrajte okolo i robne marke. I pokušajte, prije nego kupite.

Pokrij svoj sakriti

Vrsta kože ili kože utječe na funkciju i osjećaj kaputa. Nema savršene kože, pri čemu svaka nosi vlastite jedinstvene karakteristike. Općenito, veće životinje imaju tendenciju da imaju više izdržljive, čvrste kože, dok su manje životinje poznate po mekoći i lakše.

Tu je i kvaliteta kože, koja također mijenja ono što koža osjeća kao da dodiruje. To se odnosi na životni stil životinje prije nego je ubijen, u štavljenje ili proizvodni proces i na završnu obradu.

Bičevati

Češka je najčešća koža. To je malo jeftinije i teže i ima otpornost na vodu i prljavštinu kao nitko drugi. To je veliki zaštitnik zbog svoje debljine, ali može potrajati i vrijeme za nošenje. To dolazi uglavnom u matiranom završetku dajući jaknu više casual osjećaju.

Buffalo / Bizon

Slično robusnom osjećaju i izdržljivosti kože, koža od bizona razlikuje se prirodnom zrnatosti na koži, koja dodaje teksturu na jaknu i daje sirovi zemljani estetski izraz.

Kozja koža

Goatskin je popularan izbor za većinu luksuznih marki, a prepoznat je i za svoje šljunčane zrno. Goatskin je mekši, lakši i fleksibilniji od kože. Izdržljiv je i nosi se - dobro, postaje savitljiviji i bolji izgled dok se godine guraju.

Jagnjeća koža

Lambskin je najluksuzniji od kože zbog njegove mekoće, gipkosti i nosivosti. Ima raskošnu teksturu te je prilično svestran, stvarajući elegantniju kožnu jaknu. To je, naravno, vrlo lagana i stvara jaknu koja se može nositi tijekom cijele godine - bez obzira na sezonu.

Držite ga klasično cool

Bezvremenost kožne jakne ovisi o odabranoj boji. Kao odijela, neutralne boje poput smeđe, smeđe i sive su vaše najbolje kladiti. Mornarice i tipični motocikli s kontrastnim rukavicama su više modni i drugačiji su izbor za dečke koji možda već imaju klasičnu kožu u ormaru.

Moda se također može igrati oko malo s antilopom, jer kaput ima tendenciju da dođe u smeđe (od tan do čokolade), što znači da može raditi kao besprijekorno u odijelo kao crna koža bi.

Držite se jednog komada od kamene kože, odstranite od kože, odlučiteći se za ovješenje na ovratniku zbog izuzetne prelijepe boje. Ali izbjegavajte trikove ili fringing i sve što izgleda čak i udaljeni metro seksi kauboj - osim ako imate podudaranje ass-less chaps.

1/20

Saint Laurent

Kožna biker jakna - AU $ 9, 595

KUPITI

2/20

Dunhill

Zelena kožna kožna jakna - AU $ 2.490

KUPITI

3/20

APC

Šišanje jakne kožnog bombardera - AU $ 1.900

KUPITI

Zanimljivi Članci

Projektiranje nogometnog kompleta - David Beckhamov način

35 načina za rock osnovne majice - Inspiration Guide

Kako stojiti šarene hlače radi rada i igranja bez uzbuđenja

Jedinstvena koža od Bleu de Chauffe jesen / zima 2015