Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Donald Glover, Charlie Hunnam i Jonah Hill

Anonim

Kada se dreading ideja o novim temama za svečane sezone, onda je vrijeme da ukrade neke ideje. Neka ovaj tjedan najbolje obučene slavne osobe budu vaše žrtve.

U ovom izdanju susrećemo se s nekim od najaktivnijih figura na sceni, uključujući Donalda Glovera, koji kanalizira vibriranje 70-ih godina, Michael Fassbender u crvenom tepihu u stilu u klasičnom trodjelom uz Jeremy Irons inspiriran Boemom.

Ne ostavljajte se izvan stilske igre su Jonah Hill i Charlie Hunnam koji lete zastavu lanca lanca s iznenađujuće dobrim rezultatima.

Imati proučavanje galerije i ukrasti.

1/6

David Beckham

Becks svojim uobičajenim besprijekornim naporima pojavljuje se za promociju u New Yorku i noktira na svakoj razini. Tealno plavo odijelo? Ček. Bezgrješno skriveno. Dupla provjera.

2/6

Donald Glover

Bivša zvijezda i rapper iz Zajednice preplavljuje priznanja nakon svog nedavnog debitantskog albuma i čak je uspjela kanalizirati 70-godišnji pornografski izgled. Radi zato što je Donal Glover. Pazite da ovo pokušate kod kuće.

3/6

Michael Fassbender

Ubojica Creed je ovdje i tako je i prisutnost crvenog tepiha vodećeg glumca. Trodijelno crno odijelo izvrsno obavlja taj posao.

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil