Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Charlie Hunnam, Sylvester Stallone i Hot Felon

Anonim

Dobrodošli na tjedne najbolje odjevene muškarce, mjesto gdje se svi stilski poznati slavni ljudi okupljaju kako bi pokazali svoje najljepše niti u svim svojim ugrađenom slavu.

To je ugledni kolektiv u ovom izdanju s glumcima, modnim dizajnerima i kriminalcima koji se sve uklapaju u mješavinu sartorialne igre. Prvo imamo dolazak crvenog tepiha Charlija Hunnama, Roberta Pattinsona i novog Spiderman Tom Holvana, koji su zasvijetlili svoje najbolje odijelo za premijeru 'The Lost City of Z'. Ako je besprijekorno opremljena odijela ono što tražite onda ne tražite dalje.

Prelazeći u NYFW, Ralph Lauren kanalizira svoje stare školske zapadne korijene s vrlo berlinskim kaubojskim ansamblom koji sadrži starinske traperice, čizme s kamilicama i sandučić s kopčom na vratu kornjače. Bezvremenski? Možda na čovjeka ovog kalibra.

Boraveći na krugu FW, Jeremy Meeks, globalno poznat kao "hot felon" koji je pucao na internetsku zvijezdu kad mu je šok ubrizgavan preko vijesti, sada je modeliranje. Nadajmo se da će izbjeći droge i zabave sa svog novog početka u modi.

Grammy je također bio glavni hit za moderne tipove, a Diplo opet nije razočarao jer se diže na gornje odjele umjetnika koji znaju svoj osobni ukus u ormaru.

Konačno, imamo dvije ikone akcijskog razdoblja 80-ih godina, Sylvester Stallone uz njegov Rocky neprijatelj Carl Weathers u tuxedosima. Sada je to kako dobivate klase.

1/7

Charlie Hunnam

Hunnam je odgojio njegove bliže Sons of Anarchy traži vrlo skrojeno odijelo. Uočljiva plava tkanina također čini ovaj ansambl pravi pobjednik.

2/7

Tom Holland

Mladi spiderman brzo učenje. Tom Holland je zurio na crvenu tepihu premijere svog najnovijeg filma u lijepo opremljenom trodijelnom odijelu i slicked back hair. Jesmo li spomenuli da je samo 20 godina? Prokletstvo Daniel.

3/7

Diplo

Glazbeni maestro dugo je dokazao svoje sposobnosti u igri izrade hitova, ali njegov stil sada stvara ozbiljne valove. Eklektična mješavina kraljevskog, suvremenog i malo sarturalnog prekida vladavine čini Diplovim stilom uistinu jedinstvenim za sebe. Baš kao i njegova glazba.

Zanimljivi Članci

Real Wally je pronađen na Instagramu

Specijalni put u opatiji: Range Rover NW8 Limited Edition

John Legendova odjeća je budućnost putovanja zrakoplovom

Korak Unutar Švedskog zadivljujućeg ledenog hotela za zimu 2018