Najbolje odjevene muškarci u tjednu Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom i Edgar Ramirez

Anonim

Petak, i znaš što to znači, zar ne? Vrijeme je da gledate na holivudske muškarce koji su prikladni i sneakered za vaš vikend i radili nadahnuće ormara.

Ovaj tjedan je bio sve o čavlima pametne casual dress code. Orlando Bloom je prisustvovao lansiranju novog zrakoplova 787-9 u Naritu u Tokiju u opuštenoj plavoj odijelu, bijelom čizmu i smeđim tenisicama, dok je Edgar Ramirez pokazao svoje modne kolače u ugrađenoj kožnoj jakni i sivoj čizmi, a Max Greenfield novog djeteta zadržao ga je u crnoj pološkoj košulji, kinezima i tenisicama na gumbu u MPTF NextGen pokretnom događaju.

Na formalnijem kraju spektra, vidjeli smo modnu teškoj kategoriji Zachary Quinto rock smiješnim crnim i crvenim ansamblom na Star Trek Beyond Asia Touru, Jacku Hustonu u klasičnom kombinacijom crne i smeđe boje za "Ben Hur" premijeru i dinamičnu duo Chris Pine i Simon Pegg skočiti glavu prvi u pastelnom trendu u nijanse plave, ružičaste, ljubičaste i krema.

1/6

Jack Huston

Ne možete pogriješiti s klasicima, a glumac Jack Huston svjedoči o tom pojmu u crnom mršavom odijelu i smeđoj kravati na Premiere of Paramount Pictures '' Ben-Hur '.

2/6

Chris Pine i Simon Pegg

Kakav par. Chris Pine i Simon Pegg prisustvovali su filmu "Zvjezdani put Trek Beyond Korea Fan Screening" u udarnim pastelnim ansamblima. Chris je otišao za svoj klasični dvostruki grudnjak i kombinezon, dok je Simon pjevao blues s ljubičastim i ružičastim naglascima.

3/6

Orlando Bloom

U British Airwaysovom lansiranju novog zrakoplova 787-9 u Nariti, Tokyo, Orlando Bloom je zadržao hladnu, mirnu i skupinu u dubokom morskom odijelu i čizmi s smeđim tenisicama.

Zanimljivi Članci

Aussie Doctor otkriva stvari koje vjerojatno niste znali o vašem muškosti

Najtraženijih muških maraka za odjeću koja će vam pomoći da prežive svaku zimu

Vodič za najfinije tenisice marki na planeti

Tom Ford i Jared Leto dokazuju da su nagrade za umjetnost i film mjerilo za besprijekoran stil